Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microsoft Visual FoxPro Insufficient Memory

sorintv

Postări Recomandate

Buna! Am CD-ul cu HR Diemen (Telecomenzi si Trafo Linii) care imi rula pe PC-urile mai vechi, cu memorie RAM mica, dar nu am reusit sa-mi ruleze pe PC-uri mai noi (XP), adica pe cele cu memorie RAM de peste 1G. Mentionez ca nu am cunostinte despre programare si nici despre Visual FoxPro, dar am incercat diverse metode pe care le-am gasit pe net (modificare boot.ini, config.sys, upgrade FoxPro, etc.) care nu au dat nici un rezultat. Orice ajutor, e binevenit! Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorintv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mașină virtuală. Fie de la Microsoft (Virtual PC) fie VMWare fie soluția gratuită Bochs. Instalezi un Windows pe care șmecheria îți mergea bine și îl utilizezi cu drag și spor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Mersi Bogdane! Merge cu "Virtual PC 2007". Problema era ca aveam prea multa memorie RAM (1,5G), pentru programul care il foloseam eu, si imi afisa "Insufficient memory". Inainte rulam programul pe XP cu 256 RAM si mergea. Cu "Virtual PC" am putut sa-i setez memoria RAM cat am vrut eu, si merge brici. Inca o data "Multumesc !!!"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări