amator 58 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Buna ziua tuturor!Cu ceva vreme in urma mi-am cumparat un ap. foto , marca Sanyo S870,destul de bunicel la categoria lui.Din nefericire l-am imprumutat cuiva care l-a tratat ca pe ceva al altcuiva si mi l-a adus cu display-ul spart!Credeti ca se mai poate face ceva?Stie cineva vreo firma care poate inlocui diplay-ul defect.Face inca poze,dar neavind vizor poti iesi in poza ,numai din intimplare bine! Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 DA, eu pot sa fac reparatia.In primul rand de la lansarea comenzii dureaza aproximativ 30-40 de zile pana cand ajunge LCD-ul in depozit si apoi inca 1-2 ore pentru montare. Pretul total (LCD+manopera) se ridica pe la 300 lei. Link spre comentariu
amator 58 Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Multumesc pt. raspuns.Reparatia ar costa cu 30 ron mai mult decit aparatul nou !Merita efortul?Sintem ,deja,o societate de consum...asa ca -altul la rind! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum