pgh Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Am primit un motor de la o masina de spalat automata(indesit), 420W/13000 rot. ,rotor bobinat, vreau sa-l alimentez direct la priza. Problema este ca are 2 fire in partea din spate, dupa rulment si nu stiu ce face respectiva piesa, si ce este?Daca este vreun regulator de turatie se poate modifica viteza printr-un semireglabil? Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Este un senzor magnetic care furnizeaza informatii despre turatiamotorului pentru placa de baza.Nu se poate folosii la ce vrei tu . Link spre comentariu
pgh Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Multumesc mult de raspuns. Link spre comentariu
icet Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Daca vrei sa ii reglezi turatia o poti face direct din alimentare.Tacho motorului nu mai are rol in cazul de fata(alimentare directa). Link spre comentariu
pgh Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Daca vrei sa ii reglezi turatia o poti face direct din alimentare.Tacho motorului nu mai are rol in cazul de fata(alimentare directa).Poti fii mai explicit. Daca folosesc un regulator de turatie ii scad din putere asa ca am sa folosesc reducerea vitezei prin transmisie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum