Vizitator pascal20052002 Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 VReau si eu un program de calculat incinta(volumul) in functie de parametrii dif.,si pt bass reflex trebuie umpluta incinata cu materiaL fono absorbant sau decat captusit ? Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 poi de obicei, in functie si de difuzor si incinta... tot programul iti recomanda ce sa faci, daca o captusesti sau daca o umpli :wink: bassbox pro6 - da vezi ca nu-i gratis; trebe dati niste $$$ pe el Link spre comentariu
Vizitator pascal20052002 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 winisd am vazut ca nu calculeaza incinta ci alte chestii Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 adica ce chestii ??? :lol: Link spre comentariu
radue Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Ba calculeaza incinta...WinISD Alpha nu calculeaza incinta, cel obisnuit o calc.Nu stiu ce ai vazut tu :? Care ar fi celelalte chestii? Link spre comentariu
LUCI Postat August 15, 2005 Partajează Postat August 15, 2005 dupa ce ai volumul(calculat de winisd alfa) nu cred ca e o problema deosebita in a calcula dimensiunile(pt paralelipiped aria bazei *inaltimea :lol: ) Link spre comentariu
radue Postat August 15, 2005 Partajează Postat August 15, 2005 Cred ca cel mai bine pt tine ar fi sa ai ambele variante: cu Alpha calc volumul si cu cel normal dimensiunile incintei, asta daca nu sti cum sa calculezi un corp daca ai un volum... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum