Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare apeluri cu nr ascuns!!!

Vizitator ionut musat

Postări Recomandate

O sa folosesc si eu programelul sa vad daca functioneza, dar dupa ce o sa cumpar un tel su simbyan. Multumesc pentru link.

Dar tot vreau sa stiu ce caramida se poate folosi in loc.

deci daca mai vad prin talcioc vreo dracie de-aia, inseamna ca e telefon pt NMT. bun, sa tin minte. ca am vazut de cateva ori dar nu le-am bagat in seama.

Motorola international 3200 am avut io. si avea si SMS. cel mai naspa era sa-i accesez agenda telefonica, care oricum tinea vreo 50 de numere in el si recunostea inca 50 de pozitii pt inregistrat numere in cartela, nu conta capacitatea de stocare a cartelei. si dracia aia nu stia sa interpreteze numarul ascuns, ala cu #31#. Ma distram de minune cu diversi jmecherasi. Mi l-a furat un cioroi in autobuz acum vreo 3 ani. Il alimentam cu 2 elementi inseriati, scosi dinr-o baterie de leptop. Acum nu mai gasesti asa ceva prin talcioace. E grija mare sa fie retras orice exemplar.
Motorola International 2400, 2700 si 2800. Astea au proprietatea de a dez-piti numarul ascuns de pe care se da apel sau de pe care se da SMS fin'ca din cate am inteles, habar n-au de protocol. Taaare bune. Eu am avut 2700. Foarte util in a face farse alora de sunau cu numar ascuns si pretindeau a fi reprezentanti vodafone sau oringi (din pacate nu merge pe cosmo) cu scop de a ma insela. Muuulte zile fripte le-am facut. Aveam obiceiul de-i ziceam in bataie de joc vreunui coleg de era pe langa mine sa suceasca vreo antena, sa mareasca amplificarea, sa creasca cine stie ce factor 'fictiv' (alfa, beta), apoi in receptor ii spuneam sa mai astepte 10 secunde pana ii identific numarul. Un lucru comun aveau toate mistocarelile astea - instant opreau baietii convorbirea. Vreo juma de ora mai tarziu incepeam sa-l terorizez cu apeluri de genu ca-i cautat pentru port ilegal de ce-atîrnă, că-s operator oringi sau vodafon si ca sa ma invete si pe mine jmecheria cu vorbele sa fac si eu bani, si tot felul de tampenii. Avea doi elementi de acumulator de leptop. Tinea vreo 6 zile in standby. Mi l-au ciordit coloratii impreuna cu o gentuta de n-am fost atent si am lasat-o 10 secunde din mana pe scaunul la autobuz. N-am mai gasit altul functional desi caut saptamanal prin talcioc.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

2

• pirvuti

2

• tv1

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

• 10 luni mai târziu...

chiar credeti ca daca nici macar cei de la operator nu stiu numarul (apelul teoretic pleaca fara ID) o sa reusiti sa il aflati cu un telefon de acum 10 ani, care are sanse sa nu ii mearga oricum bateria? call manager suna a cea mai buna varianta, ca sa nu mai vb de acel virus cu DTMF care pe langa imposibilitatea tehnica de a functiona, ar trebui sa fie instalat pe telefonul care apeleaza...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări