remus68 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Zal ti-a oferit raspunsul cel mai bun. Cauta aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=20181 si vei alege ce iti place mai mult. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 16A cu secundarul în scc? Mai mult de 3-4A nu debitează normal un traf de genul ăsta. Finalul avea 2x40W/8 Ohmi. Cam aceeaşi putere va scoate orice alt amplif alimentat cu acest traf. Link spre comentariu
BoGdI Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 am pus 2 poze cu voltajul si amperajul.inca nu am avut timp sa curat placa. :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Precizeaza, te rog, cum ai efectuat masurarea "amperajului" si ce tensiune aveai la bornele secundarului in acel moment. Link spre comentariu
BoGdI Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Am masurat dupa redresare.Nu stiu voltajul la momentul respectiv deoarece nu detin 2 aparate de masura. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Cum ai pus firele de la aparat? Link spre comentariu
BoGdI Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Cum adica??+ de la aparat la + de la traf si cu - la fel. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Firele ampermetrului se monteaza in serie cu sarccina! Tu ai facut scurt circuit la bornele redresorului, asa cum te-a avertizat si Zal! Nu se masoara curentul asa cum ai facut tu! Data viitoare poate ramii fara punte sau diode si cu condensatorii imprastiati prin camera - hirtia din ei iti va incapea in doua pungi ca va fi cam scamosata! Link spre comentariu
gogutu Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 masoara pe pinii de iesire si masa la amplificator inainte de condensatorii de iesre si trebuie sa ai aproape jumatate din tensiunea de iesire daca integratul e bun Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 gogutu - e vorba de curentul de la iesirea din transformatorul de alimentare de la retea sau de la iesirea din redresor, asa cum arati in atasament! Ce legatura are cu vreun integrat? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Mai ştiu eu pe unii (mulţi) care aşa testează bateriile, cu ampermetrul în scc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum