Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai simplu circuit de iluminat noaptea

Vizitator teo82

Postări Recomandate

imi dau seama ca nu este foarte viabila la aceastaa tensiune dar a vrut o schema simpla si ieftina ceea ce se cam potriveste schemei care am desenatot-o.acum normal daca vrea se poate pune un tr sa fie o tensiune mai mica si eventual si redresata pe 24V cu un releu care sa actioneze becul dar se mai complica treaba.sau pe 12V cu un bec de masina, variante sunt destule si mai simple si mai complicate are din ce alege.numai bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

9

• The Stressmaker

4

• cristi_ro

3

• vfp_marius

2

Daca e vorba sa pui traf, fie cat de mic sau de mare, te costa mai mult.Mie o schema simpla fie cu tiristor fie cu triac si bec la 220V mi se pare foarte ok. Parerea mea e ca nu trebuie tot timpul sa mergi pe cea mai ieftina solutie. Daca faci economie de la 4 lei la 3 lei si e vorba de dispozitiv unicat, nu castigi prea mult, nu?Si desigur, la suma aia poti cumpara o lampa facuta in milioane de bucati...(daca te intereseaza rezultatul si nu satisfactia).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări