godanlex Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Am cautat de curand niste filtre pt joase dar problema e ca nu vreau sa se auda doar bass-ul, difuzoarele pe care le am au frecventa 50-4800 Hz si as vrea sa se auda toata..dar nu gasesc filtru pe 8ohmi cu frecventa asta... Acum a aparut marea intrebare, ce se intampla daca nu folosesc deloc filtru..?? Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 De la 480hz in sus o sa se auda atenuat rau sau mai deloc. Mai bine folosesti un filtru activ. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Daca nu folosesti filtru la difuzorul de joase, nu se intampla nimic. Daca era vorba de difuzorul de inalte era o problema.Iar un filtru se face dupa fregventa difuzoarelor. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Pt medii si inalte cum se face un filtru din condensatori?Schema daca se poate.Ce valori trebuie sa aiba condensatorii?Daca folosesc polarizati cum se leaga? Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_D33gelmPv0M/S ... img001.jpg Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Pentru inalte eu spun sa pui 4,7uf cu bobina mai mare sau 2,2 cu bobina putin mai mica.Eu cand fac bobina pentru inalte folosesc fir de 0.5 si infasor pe "mosor" de la 120 spire in sus....depinde de preferinte si de performantele tweeter-ului.Filtrul pentru inalte trebuie sa fie macar de ordin 2 (bobina+condensator). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum