Vizitator catalinstefanos Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 se poate programa un pic pe o placa AD-PIC02 cu mplab? si AD-PIC02 se poate monta pe o alta placa de dezvoltare , ca sa ma ajute sa comand o punte H (implicit un motor de curent continuu) ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Dupa parerea mea, programatorul ala se poate transforma usor intr-un programator ICS, scotand semnalele necesare programarii, prin 5 fire si un conector molex, in afara placii. Link spre comentariu
Vizitator cătălin Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Aş putea să programez un PIC18F4550 cu programatorul ăsta? Link spre comentariu
Sica001 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 @ CatalinNU cred ca poti .... Din cate am citit eu e pentru ceva variante de 16F. Eu am inceput cu un AD-PIC03 si dupa ce m-am lovit de limitarile programatoarului am gasit pe cineva in Timisoara (am vazut ca esti dim Timisoara)care vinde clone de ICD2 si asta merge direc cu Mplab-u si programeaza o gramada mare de picuri ... Conform datasheet (Single-Supply 5V In-Circuit SerialProgramming™ (ICSP™) via Two Pins• In-Circuit Debug (ICD) via Two Pins• Optional Dedicated ICD/ICSP Port (44-pin, TQFPpackage only))merge si picu tau ... Daca nu vre sa faci investitii, fa hexu si ti-l scriu eu (moka). Sica Link spre comentariu
XAN77 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Aş putea să programez un PIC18F4550 cu programatorul ăsta?da, merge. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 AD-PIC02 programeaza doar microcontrolere cu 18 si 28 de pini. Din cate am vazut eu, PIC18F4550 are 40 de pini. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 M-am holbat acum la un ad-pic02 si are si soclu cu 40 de pini. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Esti sigur ca era AD-PIC02 de la Adelaida ? Pentru ca am si eu unul si nu are soclu de 40 de pini. Poate era AD-PIC01. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 viewtopic.php?f=11&t=59277&hilit=18F2550parca tin minte ca AD-PIC02 e o porcarie fara alimentare si nu cred ca are DIP40, mai bine iti faci unul (acum e PICat adelaida si nu ma pot uita la AD-PIC02) Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Al meu are, este PIC P02 varianta CS. Cu alimentare externa intr-adevar. Si din motive de alimentare inversa este si semidefect, dar functioneaza OK. Posibil pentru ca ma cunosc de foarte multi ani cu Doamna Adela si cu Dl. liviu, mi-au dat o versiune mai deosebita....oricum este din primele bucati fabricate. Acuma il folosesc pe cel de pe hamradioindia pentru faptul ca este mult mai mic si se alimenteaza direct dei portul seriala. de asemenea i-am pus soclu ZIF si este mai usor de lucrat cu el.R,Emil Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 chiar daca e versiunea fara soclu de 40, si chiar daca e o porcarie tot sunt sanse sa programezi cu el. Acel programator este tot un jdm, scoti 5 fire de la unul din socluri, adica terminalele ICSP, si le conectezi la un soclu in aer de 40 pini unde pui acel 18F. Daca avea programatorul soclu de 40 era pur si simplu in paralel cu celelalte, nu e nimic deosebit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum