Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROGRAMATOR AD-PIC02

Vizitator catalinstefanos

Postări Recomandate

Vizitator catalinstefanos

se poate programa un pic pe o placa AD-PIC02 cu mplab? si AD-PIC02 se poate monta pe o alta placa de dezvoltare , ca sa ma ajute sa comand o punte H (implicit un motor de curent continuu) ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

2

• Marele Savant

2

• A_L_E_X

2

• Liviu M

1

Top autori în acest subiect

Dupa parerea mea, programatorul ala se poate transforma usor intr-un programator ICS, scotand semnalele necesare programarii, prin 5 fire si un conector molex, in afara placii.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

@ CatalinNU cred ca poti .... Din cate am citit eu e pentru ceva variante de 16F. Eu am inceput cu un AD-PIC03 si dupa ce m-am lovit de limitarile programatoarului :jytuiyu am gasit pe cineva in Timisoara (am vazut ca esti dim Timisoara)care vinde clone de ICD2 si asta merge direc cu Mplab-u si programeaza o gramada mare de picuri :freaza: ... Conform datasheet (Single-Supply 5V In-Circuit SerialProgramming™ (ICSP™) via Two Pins• In-Circuit Debug (ICD) via Two Pins• Optional Dedicated ICD/ICSP Port (44-pin, TQFPpackage only))merge si picu tau ... Daca nu vre sa faci investitii, fa hexu si ti-l scriu eu (moka). Sica

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Al meu are, este PIC P02 varianta CS. Cu alimentare externa intr-adevar. Si din motive de alimentare inversa este si semidefect, dar functioneaza OK. Posibil pentru ca ma cunosc de foarte multi ani cu Doamna Adela si cu Dl. liviu, mi-au dat o versiune mai deosebita....oricum este din primele bucati fabricate. Acuma il folosesc pe cel de pe hamradioindia pentru faptul ca este mult mai mic si se alimenteaza direct dei portul seriala. de asemenea i-am pus soclu ZIF si este mai usor de lucrat cu el.R,Emil

Link spre comentariu

chiar daca e versiunea fara soclu de 40, si chiar daca e o porcarie tot sunt sanse sa programezi cu el. Acel programator este tot un jdm, scoti 5 fire de la unul din socluri, adica terminalele ICSP, si le conectezi la un soclu in aer de 40 pini unde pui acel 18F. Daca avea programatorul soclu de 40 era pur si simplu in paralel cu celelalte, nu e nimic deosebit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări