Vizitator blondu' Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 este un noname(MUSIC AIR) dar se auzea fff bine la viata lui, pe 2 BOXE SONY (MF300). PROBLEMA:potentiometrul a fost curatat cu acetona,in loc de alcool izo. efecte: se aude mono si la ~40% din puterea ei initiala se mai poate schimba potentiometrul? asta in caz sa se mai gaseasca asa ceva [/img] Link spre comentariu
Vizitator blondu' Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 haidetzi mah,nimeni? macar spuneti-mi daca se mai poate face sau o arunc si sa iau alta Link spre comentariu
Tavi Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 desfa-i capacul si pune statia aici pe forum o sa incercam sa vedem cum o putem repara poate are vasile priza aici, aduc eu statie de lipit , ne descurcam noi Link spre comentariu
Vizitator mishuetcan4 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 blondu' daca esti din Iasi se poate rezolva Link spre comentariu
Vizitator blondu' Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 multumesc mishu dar sunt din Buc.tara uite statia desfacuta,cind termini da un bip si pun si bani joke,sper ca tii la glume,nu-i cu rautateps.am raspuns la timpul potrivit dar a disparut postul,intre timp am aflat si de ce Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 daca zici ca esti din bucuresti suna la 0788525525 vb si rezolvam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum