former_Alfred Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Ce imi plac mie desteptii si haterii astia gen alfred. Pun pariu ca nu ai citit in viata ta un forum in alta limba, nu ca ar avea vreo legatura.Off-topic: Te simţi solidar, fiindcă nici tu nu prea ştii să scrii?S-ar putea să şi am un forum în altă limbă, chiar dacă nu-l citesc prea des, într-adevăr. Caută pe Google "logic fallacies" şi ai să vezi ce nu e în regulă, atunci când încerci să discreditezi persoana, pe post de argument în discuţie. Eu numesc genul ăsta de lucruri "românisme", pentru că sunt tipice pentru cultura dialogului la români. Later edit - poate că am fost prea subtil, o să explic: am o prietenă unguroaică, dar degeaba e unguroaică, se comportă la fel ca românii, pentru că a trăit prea multă vreme printre ei. Crezi că dacă intri pe forumurile din Ungaria, asta te face mai competent în vreun domeniu? Link spre comentariu
Vizitator kun Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Ce imi plac mie desteptii si haterii astia gen alfred. Pun pariu ca nu ai citit in viata ta un forum in alta limba, nu ca ar avea vreo legatura.Off-topic: Te simţi solidar, fiindcă nici tu nu prea ştii să scrii?S-ar putea să şi am un forum în altă limbă, chiar dacă nu-l citesc prea des, într-adevăr. Caută pe Google "logic fallacies" şi ai să vezi ce nu e în regulă, atunci când încerci să discreditezi persoana, pe post de argument în discuţie. Eu numesc genul ăsta de lucruri "românisme", pentru că sunt tipice pentru cultura dialogului la români. Later edit - poate că am fost prea subtil, o să explic: am o prietenă unguroaică, dar degeaba e unguroaică, se comportă la fel ca românii, pentru că a trăit prea multă vreme printre ei. Crezi că dacă intri pe forumurile din Ungaria, asta te face mai competent în vreun domeniu? ti-am mai scris eu ceva da vad ca nu apare. las-o balta PS : tu esti student la limbi sau filozofie? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Aprilie 28, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2010 cineva a sters din meseje. :cry: Link spre comentariu
Vizitator kun Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 f bine . asa si trebuie.pana la urma ce-ai rezolvat cu placa aia , ce defectiune are, te-ai uitat la condensatori? ai aruncat ochiul vulturului peste ei ? ai simtit curentul plapand trecand prin ei ? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 am verificat condesatori la un electronist si sunt toti in regula .....acum caut un program care sa il pun pe un cd si sa butez cu el ....un program care sa imi arate daca placa de baza are fre-o defectiune... cine ma poate ajuta ii multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator kun Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 cauta pe google < HIRENS > scoate programul...fa cd-ul si distreza-te vreo 2 zile. contine multe programe de diagnostic.succes, inca o data :Pfa si testele de hdd . poate ai problema la chipsetul S-ATA de pe placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum