bmxdany Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 salutam vazut pe un site un aerograf semi-profesional-bd-180 si m-am gandit sa-l cumparas vrea sa stiu ce vopsea pot folosise poate folosi ce-a auto??la compressor m-am gandit sa fie homemade adica:un compressor auto cu o butelie de aer (ca cele de paint ball)sau un compresor de frigider si un extinctorregulatorul s-ar putea sa-l fac sau sa-l cumpardaca nu am postat bine rog un moderator sa mute topicul Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Piesele principale pentru compresor sunt: motor de frigider, butelie de 2-8 litri, regulator de aer [cumparat], presostat si,,,munca. Link spre comentariu
bmxdany Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 se poate folosi vopsea auto? Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 de ce nu? in principiu aerograful e un pistol vopsit in miniaturaaici se mai poate jongla si cu diluarea vopselei, depinzand de duze Link spre comentariu
bmxdany Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 asa ma gandeam si io Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum