Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony ericsson

andrey

Postări Recomandate

:jytuiyu S-a spart ecranul {lcd} l-am demontat, vreau sa-l inlocuesc, trebuie sa soseasca prin posta. Vreau un sfat de la ADEVARATII MESERIASI :aplauze cum se inlocueste: ca-i traseu conductor, insertii cupru intre plastice. Trebuie pistol cu aer cald? Nu am facut niciodata asa ceva ! :nas: Astept lectii! :da
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• iahim999

2

• davidut5

2

• andrey

2

Top autori în acest subiect

Au mufa obligatoriu. Se inlocuieste simplu, doar cu grija sa nu rupi banda flex. Desfa telefonul, ridica ecranul spart si ai sa vezi o banda subtire sub ecran prinsa intr'un conector. Conectorul acela se scoate din mufa numai cu un instrument din plastic (poti sa folosesti de ex cartela SIM), si cu atentie, desfa cate putin si pe o parte si pe alta sa nu strici mufa. La display'ul nou banda flex se conecteaza prin simpla apasare cu degetul a conectorului in mufa.

Link spre comentariu

sunt cateva tel mai ieftine de ex j100,k200,k220 la care panglica displayului e lipita direct pe placa.in rest sunt pe conector.si astea sunt de cateva feluri: unele le desfaci tragand in sus conectorul iar altele au o lamela cu un fel de balama cere trebuie ridicata ca sa elibereze panglica display-ului. ai grija cum il schimbi!!

Link spre comentariu

Stima si Respect tuturor sinteti cu totii ADEVARATI MESERIASI. :aplauze este pe conector: W 350 I !ESTE DIFERIT fata de cele desfacute anterior. :jytuiyu

omu" deja a rezolvat sonyul
Acu vazui. :limb: Bravo si sa'l stapanesti sanatos. Eu unul mi'am maritat N73'ul imediat ce i'am pus display nou (si evident inlocuita si fata), dar daca tie iti place telefonul pastreaza'l. Eu unul ma cam feresc de telefoanele cu distanta mica intre LCD si geam mai ales daca sunt in format standard sau slide. Mai sanatos e cu clapeta. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări