andrey Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 S-a spart ecranul {lcd} l-am demontat, vreau sa-l inlocuesc, trebuie sa soseasca prin posta. Vreau un sfat de la ADEVARATII MESERIASI cum se inlocueste: ca-i traseu conductor, insertii cupru intre plastice. Trebuie pistol cu aer cald? Nu am facut niciodata asa ceva ! Astept lectii! Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 eu cate am desfacut astea mai noi toate au avut mufa la ecran, ce fel de sony este?Poate faci si o poza. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Au mufa obligatoriu. Se inlocuieste simplu, doar cu grija sa nu rupi banda flex. Desfa telefonul, ridica ecranul spart si ai sa vezi o banda subtire sub ecran prinsa intr'un conector. Conectorul acela se scoate din mufa numai cu un instrument din plastic (poti sa folosesti de ex cartela SIM), si cu atentie, desfa cate putin si pe o parte si pe alta sa nu strici mufa. La display'ul nou banda flex se conecteaza prin simpla apasare cu degetul a conectorului in mufa. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 sunt cateva tel mai ieftine de ex j100,k200,k220 la care panglica displayului e lipita direct pe placa.in rest sunt pe conector.si astea sunt de cateva feluri: unele le desfaci tragand in sus conectorul iar altele au o lamela cu un fel de balama cere trebuie ridicata ca sa elibereze panglica display-ului. ai grija cum il schimbi!! Link spre comentariu
andrey Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Stima si Respect tuturor sinteti cu totii ADEVARATI MESERIASI. este pe conector: W 350 I !ESTE DIFERIT fata de cele desfacute anterior. Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 De ce nu ai scris ce model... Daca as stii modelul poate ti-as putea explica eu Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Ce vorbesti ca nu e pe conector? Iete aici CATA CONECTORU' ARE. http://www.formymobile.co.uk/w350disassembly.php Instructiuni pas cu pas. Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Stima si Respect tuturor sinteti cu totii ADEVARATI MESERIASI. este pe conector: W 350 I !ESTE DIFERIT fata de cele desfacute anterior. omu" deja a rezolvat sonyul Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Simplu de schimbat ecranu,scuze ca nu am vazut ca e W305 de prima data Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Stima si Respect tuturor sinteti cu totii ADEVARATI MESERIASI. este pe conector: W 350 I !ESTE DIFERIT fata de cele desfacute anterior. omu" deja a rezolvat sonyulAcu vazui. Bravo si sa'l stapanesti sanatos. Eu unul mi'am maritat N73'ul imediat ce i'am pus display nou (si evident inlocuita si fata), dar daca tie iti place telefonul pastreaza'l. Eu unul ma cam feresc de telefoanele cu distanta mica intre LCD si geam mai ales daca sunt in format standard sau slide. Mai sanatos e cu clapeta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum