ioannis Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 azi mi-a adus cineva un aparat de radio exact ca asta, http://www.radiomuseum.org/r/spirit_wir ... _5418.html si imi a cerut 300 de euro!!! imi se pare prea scump..... care este parerea voastra???? merita bani sau nu???? Link spre comentariu
marianjoita Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Aparatul este doar in spirit un vintage. Dupa cum se vede pe internet este facut cu tranzistoare, este un fel de Nostalgic-Electronica Industriala, in varianta vest. Sincer, nu cred ca merita 300 euro Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Este doar o imitatie vintage, din punctul meu de vedere nu merita banii.Daca ar fi echipat macar cu tranzistoare cu germaniu ar fi ceva ... Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Arata-i vinzatorului asta: http://www.markt.de/riegelsberg/Sonstig ... expose.htm Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Arata-i vinzatorului asta: http://www.markt.de/riegelsberg/Sonstig ... expose.htmbanii astia ii merita Link spre comentariu
Trabant Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 La cat de ieftin arata, ma gandesc: oare lampile alea sunt functionale sau sunt doar de forma ? Adica niste lampi "uzate" la care doar filamentele au fost lasate in functiune. Sau si mai tare, balon de plastic cu led inauntru sa dea senzatia de filament. . Am cautat informatii despre el, dar nu gasesc nimic. Totusi tind sa cred ca lampile alea sunt de forma doar , e si o poza cu vederea din spate , se vede ce difuzoare are. Arata intr-adevar "vintage" insa designul ala s-a cam abandonat la venirea pe piata a lampilor noval si a celor cu mot de evacuare in cap. Deci nu merita nici 30 euro. E o chinezarie demna de a fi vanduta in OBOR sau KAUFLAND. Inca mai sunt unii care fac radio-uri "design vintage".Deci : A NU SE CUMPARA ! NU MERITA. Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Vedeti si pe Okazii aberatii din astea de preti... Nu e vorba de aparate dar preturile au totusi o limita... Link spre comentariu
nicolae57 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 60 euro pentru pentru o replica kitschoasa ??????? De banii astia cumpar o gramada de lampase......adevarate Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Ai dreptate, dar daca compari cu pretul initial de 300E e de 5 ori mai ieftin... Asta a fost la PRIMA cautare pe "gogole". La a doua poate gasesti la 20E. Oricum e vorba de un gadget. Link spre comentariu
ioannis Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 multumesc pentru informati!!! bine ca nu am cumparat....... aici in creta preturi la radio vechi, sint exagerate... adica, un radio total nefunctional, si fara lampi se vinde la pret de 50euro. daca are si tuburi in jur de 100euro, si daca este total functional, atunci pretul urca in jur de 150-170euro.... Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 se merita sa le cumparati din romania la pretul asta, va ajunge mai ieftin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum