Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Louis wireless radio merita cumparat??

ioannis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ioannis

2

• mișa

2

• lorik199

2

• marianjoita

1

Top autori în acest subiect

Aparatul este doar in spirit un vintage. Dupa cum se vede pe internet este facut cu tranzistoare, este un fel de Nostalgic-Electronica Industriala, in varianta vest. Sincer, nu cred ca merita 300 euro

Link spre comentariu

La cat de ieftin arata, ma gandesc: oare lampile alea sunt functionale sau sunt doar de forma ? Adica niste lampi "uzate" la care doar filamentele au fost lasate in functiune. Sau si mai tare, balon de plastic cu led inauntru sa dea senzatia de filament. :da :rade: . Am cautat informatii despre el, dar nu gasesc nimic. Totusi tind sa cred ca lampile alea sunt de forma doar , e si o poza cu vederea din spate , se vede ce difuzoare are. Arata intr-adevar "vintage" insa designul ala s-a cam abandonat la venirea pe piata a lampilor noval si a celor cu mot de evacuare in cap. Deci nu merita nici 30 euro. E o chinezarie demna de a fi vanduta in OBOR sau KAUFLAND. Inca mai sunt unii care fac radio-uri "design vintage".Deci : A NU SE CUMPARA ! NU MERITA.

Link spre comentariu

Ai dreptate, dar daca compari cu pretul initial de 300E e de 5 ori mai ieftin... :rade: Asta a fost la PRIMA cautare pe "gogole". La a doua poate gasesti la 20E. Oricum e vorba de un gadget.

Link spre comentariu

multumesc pentru informati!!! bine ca nu am cumparat....... aici in creta preturi la radio vechi, sint exagerate... adica, un radio total nefunctional, si fara lampi se vinde la pret de 50euro. daca are si tuburi in jur de 100euro, si daca este total functional, atunci pretul urca in jur de 150-170euro....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări