Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog un sfat pt.conectare cooler 4pini vs 3 pini

Vizitator mihgeo

Postări Recomandate

Vizitator mihgeo

salut.doresc sa cumpar un cooler arcticcooling frezer 7 sau 64 pro pwm sau CoolerMaster Hyper TX3 infine mai multe variante sunt de a ma decide problema aiurea este .acestea sunt compatibile placilor de baza 754 cum scrie si pe site producator si peste tot.conectarea lor sunt pe 4 pini iar majoritatea placilor 754 cum este si a mea este pe 3 pini.in cazul asta ce facmentionez coolerul pe care il am este cel venit box cu procesorul amd-athlon 64 acela patratos care are si pwm conectare 3 pini cum creste temperatura asa creste si viteza in turatii (este bun dar fffzgomotos)il am de 5 ani si vreau sal schimb..........

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Am avut aceeasi problema,nu am mai gasit cooler cu 4pini(asa repede)si am montat unul cu 3pini(fire) si am mutat jumperul de pe placa de baza.Mergea si fara sa mut jumperul,dar cu turatie fixa.Cel original avea cel de-al patrulea fir de culoare verde.

Link spre comentariu
Vizitator mihgeo

daca din cei 4 pini nu mai pun galben caci nam unde.coolerul isi va modifica turatia in functie de temperatura ???asa cum este acuma coolerul pe care il am(cel venind box cu procesorul amd)adica controlat prin voltaj

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări