Mondan Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Intro Avand in vede ca este o discutie intre pasionati putem vorbi deschis despre nelamuririle nostre. Am o telecomnda d-asta auto pe o raza de cativa metri .... Fapt Am vazut in fisiele tenice de la Microchip ca se recomnda folosirea acestui modul: http://ww1.microchip.com/downloads/en/d ... 70090a.pdf caz in care distanta RX-TX se imbunatateste semificativ. Vand ca integratul receptor in 433 are si intermediara de FM , 10.7. Nu pot realiza o receptie mai simpla cu cativa tranzistori fara intermediara ? Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Se poate cu 2-3 tranzistori un receptor cu reactie cauta pe net super regenerative receiver.In principiu este foarte simplu.Performantele unui receptor cu super reactie este greu sa echivaleze pe cel al unei super heterodine cu cel putin o schimbare de frecventa. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Ceea ce vrei sa faci se gaseste deja in soneriile fara fir.Din ce vad eu la butonul pe care il am (doar buton fara sonerie...),are 3 tranzistori si un cuart (pare sa fie intr-un generator de semnal audio) cu antena pe cablaj.In sonerie exista circuitul receptor care comanda circuitul soneriei.Am dat ideea pentru ca este ceva gata facut si lucreaza on-off deci,nu vad de ce nu ar fi folosit la transmisie de date.Depinde de "rapiditatea" receptorului pana la ce rata de transfer functioneaza fara erori.Un atu in plus este ca "bate" pana la 20-30 metri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum