Vizitator mar1ws Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 salut am un casetofon de masina ,si lam pus la USB ul PC-ului mi se aprinde tot dar am amperajul cred mic si nu functioneaza la parametri normali.Cum asi putea rezolva problema ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Ma minunez de ceea ce ai facut! O sa defectezi pe placa de baza ceva pana la urma daca mai continui asa! Iti este greu sa cumperi un alimentator de 12V minim 2Amperi? Sau macar puteai sa incerci sa il alimentezi direct din sursa PC..trebuie sa mai ai o mufa libera de la sursa! Poate se lasa cu scantei..daca nu stii ce faci! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 sigur veti strica pc-ul daca veti continua... usb-ul scoate doar 5v , iar dvs va trebuie pentru acel casetofon o tensiune de 12 v si curent zdravan...! deci , in concluzie...si tensiunea si curentul furnizate de usb sint prea mici pentru a merge corect un cass auto...! Link spre comentariu
Vizitator mar1ws Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 merci mult pentru sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum