Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Buna ,va rag frumos sa ma ajutai sa fac o carcasa necesara pentru a face un woofer activ cu un difuzor de 100W diagonala de 23' ,si ce ar trebui sa mai pun sau ce sa mai fac,Va rog ajutati-ma.Ce as vrea cel mai mult ii sa aflu dimensiunile pentru cutie Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 23 de inchi?! :shock: :shock: :shock: adica 595mm... aproape 60cm??? Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Callinuttz - daca citeai mai mult pe forum aflai ca pentru a face o incinta optima pentru un difuzor iti trebuie parametrii TS ai acestuia :roll: daca nu ai parametrii difuzorului, pune o poza cu difuzorul si poate il recunoaste cineva si iti poate recomanda o incinta pentru elasteptam raspunsul tau !! :wink: Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Intra-devar eu am gresit cand am spus ca ii de 23',de fapt este de 23cm ,iar pe el scrie Bule Tech,YDD25OLPB MAX. POWER 200W,IMPEDANCE 8ohm, ce parere aveti? Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 arata cam asa ? daca este acesta ........... ce sa iti spun ..... pentru un incepator difuzorul este suficient pentru parametrii acestui difuzor il rugam pe Vasile sa ne ajute .... poate are ceva Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Da Adi... exact asa ... deci ce parere ai ? Cam ce dimensiuni mi-ar trebui pentru o cutie ...? Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Daca gaseste ceva Vasile,plzzz sa imi zici..ms mult Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 eu am parametrii pentru fratele mai mic al astuia ...... ala de 20 cm pentru asta de 250 mm .............. :roll: .......... poate Vasile Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Vorbesc si cu Vasile,da da-mi te rog frumos si dimensiunile tale ,te rog mult... Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Vorbesc si cu Vasile,da da-mi te rog frumos si dimensiunile tale ,te rog mult...care dimensiuni ???? :shock: eu am parametrii difuzorului .... adica caracteristicile lui - in functie de care se calculeaza incinta Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Alea da-mile te rog, sa vad eu dupa acee,sau stai .. Unde il gasesc pe Vasile?Da-mi te rog si dimensiunile ... Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 daca insisti......... :roll: File: YING CHUN YDD200 LPB-----------------------------------------Driver Properties Fs = 58,09 Hz Qms = 3,965 Vas = 42,34 liters Cms = 0,589 mm/N Mms = 12,75 g Rms = 1,173 kg/s Xmax = 4, mm Xmech = 6, mm P-Dia = 169,3 mm Sd = 225, sq.cm P-Vd = 0,09 liters Qes = 1,147 Re = 7,4 ohms Z = 8, ohms BL = 5,479 Tm Pe = 25, watts Qts = 0,89 no = 0,698 % 1-W SPL = 90,58 dB 2.83-V SPL = 90,92 dBastia sunt parametrii !!!!cu Vasile am vorbit eu si ...... nu are nici parametrii lui ydd250LPB si nici vreo incinta proiectata (a se citi ghicita - ca fara parametri .... mai greu :( ) pt el. A zis sa mai asteptam ........ urmeaza :wink: si ..... ce dimensiuni vrei ?? ale cui ??? Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 pai as vrea dimensiunile pentru carcasa,o carcasa pentru woofer,ca am difuzoru,mai pun un fltru,si un tub sau 2 ,de aerisire Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 tu tot nu ai inteles :roll: incintele pentru difuzoare se calculeaza pe baza parametrilor (caracteristicilor) difuzorului ......... si daca tu nu ai parametrii nu ai cum sa calculezi o incinta daca te consideri un noros poti incerca sa faci o incinta la plesneala si ce iese ....... aia ai :roll: daca vrei sa scoti tot ce se poate din difuzorul tau - mai asteapta pana ce masoara Vasile parametrii acestor tipuri de difuzoare si sa poata sa iti dea si eventualele dimensiuni ale incintei care sa te multumeasca BAFTA !!!! :wink: Link spre comentariu
Vizitator Callinuttz Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Mersi mult Adi ... o sa vorbesc cu Vasile .. daca o sa-l gasesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum