Vizitator Andreas7788 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Salut.Am o problema cu laptopul (Hp Pavilion dv9000).A fost adus din SUA,dupa 1 an si ceva winds(Vista in engleza logic) facea figuri si a trebuit sa fie pus windows-ul.Intre timp unitatea optica nu mai citea nimic(totusi invarte cd*dvd cand era bagat in el) plus ca matusa mea vroia winds in lb germana daca tot trebuia sa il puna.A plecat cu el la un prieten care are service IT si a instalat XP sp2 in germ(a scos hdd ca sa puna winds ptr k nu a mai pus surubele inapoi:D).Dupa 2 luni cam asa a vrut sa foloseasca web-ul dar nu a funtionat(eroare:cik nu o gaseste)...am scos driver de la hp,instalez dar nimic .Peste ceva timp a inceput sa faca figuri la deschidere..f greu se deschidea sau chiar ramanea display´ ul negru.A mai functionat ceva timp si cand sa il deschida din nou a aparut alta problema: il deschizi,ramane ecranul negru 2-3 secunde dupa care se inchide,sta 2-3 secunde si se redeschide si astfel procesul e incontinuu asa.Orice tst ai apasa nu schimba situatia,si nici in bios nu intra.Totusi daca apesi ´Esc ´ ramane deschis dar cu ecranul negru si nimic mai mult. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee(inca nu am incercat sa pun winds pe acest hdd de pe alt laptop )? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Daca nu se mai aprinde a crapat chipul video. Problema foarte comuna daca e vorba de GeForce seria 6150 sau 8400/8600. Link spre comentariu
Vizitator Andreas7788 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 DA, placa video e din seria GeForce dar nu stiu exact nr . Totusi am deschis astazi sa vad in ce stare este si s-a deschis normal pana in momentul in care iti arata optiunile pe care le ai pana a intrat in Winds.Am vrut sa intru in bios dar nu am putut,s-a blocat putin si apoi tot display´ul s-a facut alb cu niste ´purici k la tv´. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Modul clasic de defectare... Poti sa o duci la cineva la service sa iti faca "reflow", asa se numeste procedura, practic iti lipeste din nou cipul pe placa de baza. Dar mai mult de 1 an nu o sa mai tina nici dupa. Link spre comentariu
Vizitator Andreas7788 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Inteleg.Totusi sper sa nu fie asta desi nimic nu e vesnic.Pentru cultura mea,imi poti da niste detalii(in cazul in care iti permite timpul ) daca exista o metoda de prevenire,dar mai ales dc se ajunge la asa ceva(spun asta ptr ca persoana in cauza foloseste laptopul ptr youtube,mess-skype,internet banking si rar cate un film,deci ceva infim).Sa fie oare de supraincalzire cumva?!;abia de cateva luni si/a cumparat suport ptr el(cu cooler-e). Thx. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum