Vizitator constantynoo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 as dorii sa folosesc si eu un router pentru 4 calculatoare puteti sa-mi recomandati ceva bun dar nu exagerat de scump,,,si eventual o schema pe intelesul tuturor ,,,, Link spre comentariu
Vlad20 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ? Link spre comentariu
Vizitator constantynoo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 poi tre sa montezsi un swicer?ppoi care e ordinea de montare si ce tre sa mai pun ca sa mearga netu bine la toate cele 4 sau eventual 6 findca nu sunt toti hotaratii ,,i-mi faci o schema te rog Link spre comentariu
Vizitator constantynoo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ?poi tre sa montezsi un swicer?ppoi care e ordinea de montare si ce tre sa mai pun ca sa mearga netu bine la toate cele 4 sau eventual 6 findca nu sunt toti hotaratii ,,i-mi faci o schema te rog Link spre comentariu
former_Alfred Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ?Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului.@ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ?Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2. Link spre comentariu
Vizitator constantynoo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ?Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului.@ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ?Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2. DA EXACT ASTA VREAU,,,CA FIECARE CALCULATOR SA SE POATA CONECTA LA INTERNET INDEPENDENT DE CELELALTE 5 PRIN ACELASI ABONAMENT Link spre comentariu
Vizitator constantynoo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ?Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului. @ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ? Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2. AI O RECOMANDARE ?FINDCA INCA NU L-AM CUMPARAT!!!!!!!Nu e necesar sa scrii cu majuscule si poti macar sa scrii cuvintele corect ca sa intealeaga cititorii ce vrei Editat de ph3e4r Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum