Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ma intereseazasi pe mine problema

Vizitator constantynoo

Postări Recomandate

Vizitator constantynoo

as dorii sa folosesc si eu un router pentru 4 calculatoare puteti sa-mi recomandati ceva bun dar nu exagerat de scump,,,si eventual o schema pe intelesul tuturor ,,,, :multumesc :multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• former_Alfred

1

• Vlad20

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator constantynoo

poi tre sa montezsi un swicer?ppoi care e ordinea de montare si ce tre sa mai pun ca sa mearga netu bine la toate cele 4 sau eventual 6 findca nu sunt toti hotaratii ,,i-mi faci o schema te rog

Link spre comentariu
Vizitator constantynoo

Roter sau swich ? nu inteleg la ce iti trebuie schema ?

poi tre sa montezsi un swicer?ppoi care e ordinea de montare si ce tre sa mai pun ca sa mearga netu bine la toate cele 4 sau eventual 6 findca nu sunt toti hotaratii ,,i-mi faci o schema te rog
Link spre comentariu

Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului.@ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ?Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2.
Link spre comentariu
Vizitator constantynoo

Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului.@ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ?Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2.
DA EXACT ASTA VREAU,,,CA FIECARE CALCULATOR SA SE POATA CONECTA LA INTERNET INDEPENDENT DE CELELALTE 5 PRIN ACELASI ABONAMENT
Link spre comentariu
Vizitator constantynoo

Nu-i trebuie schema electronică, îi trebuie o schemă de conectare a calculatoarelor şi a switch-ului sau router-ului.

@ constantynoo - spune exact ce vrei să faci. Vrei să conectezi cele 4 sau 6 calculatoare în reţea doar pentru jocuri sau vrei ca fiecare calculator să poată ieşi pe Internet independent de celelalte, dar utilizând o singură conexiune (un singur abonament) ?

Un router conţine practic şi un switch în el. De altfel, un router e de fapt un switch layer 3, iar ceea ce numim noi switch e un switch layer 2.

AI O RECOMANDARE ?FINDCA INCA NU L-AM CUMPARAT!!!!!!!

Nu e necesar sa scrii cu majuscule si poti macar sa scrii cuvintele corect ca sa intealeaga cititorii ce vrei

Editat de ph3e4r

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări