mikella Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 am schimbat becurile care imi iluminau ceasurile din bord cu leduri albe!se vede super dar se vede patat, adica se vad unele locuri mai luminate decat altele.stiti care ar fi cauza?trebuie leduri cu unghi mare de difuzie?momentan am leduri recuperate dintr-o lampa pentru camping.va multumesc Link spre comentariu
Vizitator sergio_1359 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 In principiu ar trebiu sa pui niste led-uri cu dispersie cu un unghi cat mai mare. Si ca sa dea rezultate si mai bune ai putea sa il smirgheluiesti cu un smirghel fin. Conteaza mult si distanta de la centrul lupei pana la plasticul semitransparent al ceasurilor din bord. Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 adica trebuie sa fie mat ledul? Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 trebuie led cu unghi mare de dispersie, erau prin unele lanterne, se basesc si de cumparat, si sunt mai scurte decat cele normale, daca le smirgheluiesti pe cele care le ai nu o sa mai bata inainte(prea mult) si se mai uniformizeaza lumina, auzisem pe cineva care chiar le-a polizat, astfel marind unghiul de dispersie Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 adica da,trebuie sa fie mat ledul,chiar si ledurile cu unghi de dispersie mare fac zone de lumina... Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Eu am pus led-uri albastre din bricheta si arata super Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 am dat comanda de leduri cu unghi mare.o bucata de smirghel gasesc eu pe acasa,si le schimb din nou.mersi de sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum