Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iluminare bord cu leduri

mikella

Postări Recomandate

am schimbat becurile care imi iluminau ceasurile din bord cu leduri albe!se vede super dar se vede patat, adica se vad unele locuri mai luminate decat altele.stiti care ar fi cauza?trebuie leduri cu unghi mare de difuzie?momentan am leduri recuperate dintr-o lampa pentru camping.va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

3

• iulicuta2000

1

• iahim999

1

• davidut5

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sergio_1359

In principiu ar trebiu sa pui niste led-uri cu dispersie cu un unghi cat mai mare. Si ca sa dea rezultate si mai bune ai putea sa il smirgheluiesti cu un smirghel fin. Conteaza mult si distanta de la centrul lupei pana la plasticul semitransparent al ceasurilor din bord.

Link spre comentariu

trebuie led cu unghi mare de dispersie, erau prin unele lanterne, se basesc si de cumparat, si sunt mai scurte decat cele normale, daca le smirgheluiesti pe cele care le ai nu o sa mai bata inainte(prea mult) si se mai uniformizeaza lumina, auzisem pe cineva care chiar le-a polizat, astfel marind unghiul de dispersie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări