Vizitator Johny Bravo Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Salut, m-ar interesa un bec cu Ultra Violet.Problema e ca nu il gasesc pe nicaieri.Si as vrea sa se infileteze la o veioza, deci in fasung normal.V-as fi recunoscator daca mi-ati putea spune niste magazine, cu tot cu adrese si eventual numere de telefon.M-ar interesa dealtfel si niste preturi.PS: Sunt din Bucuresti.PS2: Scuze daca n-am incadrat unde trebuia, dar sunt nou pe forum, si sper ca nu veti arunca cu pietre :(Merci anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Johny Bravo Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Nimeni nu stie? :( Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Daca nu esti pretentios, sparge un bec cu mercur (doar balonul exterior) si sursa de lumina din interior va radia destul UV. Link spre comentariu
Vizitator Johny Bravo Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Daca nu esti pretentios, sparge un bec cu mercur (doar balonul exterior) si sursa de lumina din interior va radia destul UV.Bec cu mercur? :DNea...prefer sa cumpar un bec cu UV :)Doar ca nu stiu ceva estential:DE UNDE? Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 pretul unui astfel de bec poate sa ajunga si la 100 de euro. si eu am cautat..si am gasit un magazin care a facut distributie pt becuri UV ...erau folosite doar prin spitale....cand mi-a spus pretul si cat dureaza comanda ...am spart un bec cu mercur Link spre comentariu
bogdanm Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 pretul unui astfel de bec poate sa ajunga si la 100 de euro. si eu am cautat..si am gasit un magazin care a facut distributie pt becuri UV ...erau folosite doar prin spitale....cand mi-a spus pretul si cat dureaza comanda ...am spart un bec cu mercur Stai nitel, ca alea sunt becuri speciale germicide din cate stiu eu, care emit UV-C. Pentru cablaje UV-C nu are prea mult efect, UV-A este mult mai bine. Trust me, m-am documentat ;)Nu am gasit nici eu becuri UV, oricat am cautat. Doar neoane. Link spre comentariu
Vizitator Johny Bravo Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Aham.Neon spuneti.Si un neon la cati bani ajunge?Si de unde? Link spre comentariu
bogdanm Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Cauta chiar aici pe forum, a fost un topic intreg despre cablaje prin metoda foto. Acolo am dat si un link catre un loc de unde se pot cumpara neoane UV. Sorry, da mi-e lene sa caut acum :P Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 becuri UV sunt de vanzare in CLUJ la DISCOSHOP (XXL Sound & Light) si costa 2 euro + TVAare acelasi format ca si un bec normalputerea este de 80 W Link spre comentariu
Vizitator Johny Bravo Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 becuri UV sunt de vanzare in CLUJ la DISCOSHOP (XXL Sound & Light) si costa 2 euro + TVAare acelasi format ca si un bec normalputerea este de 80 WOf, eu sunt din bucuresti :(Man, te rog intreaba-i cand ai tu timp daca au si reprezentante prin bucuresti, sau daca stiu vreun magazin.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Vezi la firma Marbo Trade din Bucuresti, str. Feroviarilor 30. Link spre comentariu
Vizitator Johny Bravo Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Vezi la firma Marbo Trade din Bucuresti, str. Feroviarilor 30.O sa incerc maine, ca azi e sambata.Ai vazut becuri la ei? Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Se ocupa cu efecte de scena (lumini, sunet) si ma gandesc ca au si UV. S-a mai discutat mult de chestia asta. UV e de 3 feluri. Incepe de "langa" spectryl vizibil de pe la 400nm si se cheama UV-A pana la 315nm de unde incepe UV-B pana la 280nm, apoi UV-C pana la 254nm. UV-C e cel mai nociv pt. om. Link spre comentariu
bogdanm Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 UV-C e cel mai nociv pt. om.Si cel mai ineficient pentru PCB-uri. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Da, asa este! UV-B e cel mai indicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum