Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv " Philips "

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi. Am primit la reparat un tv " Philips " diagonala 37 si din pacate nu prea pot sa dau multe detalii despre el. Poate luni seara revin cu mai multe detalii ( ce-i drept, stiti cum este la service cand te ocupi de el si vine altul cu un defect de 5 minute ). Il dai jos si te ocupi de celalalt. Acum revin cu problema:Este trafo linii dus. Este echipat cu urmatoarele CI-uri:Jungle TDA8305; cadre TDA3653B ( este montat in linie cu mufa euroscart pe rama de aluminiu din spate si conectorul de deflexie cadre langa el ); procesor nu mai stiu exact ce este, dar atat imi amintesc ca este cu memoria inclusa in el.Problema este ca nu stiu ce traf ii trebuie. Pe eticheta trafului sunt date doua serii si m-am uitat in catalog ce HR-uri se potrivesc si surpriza: doua denumiri diferite, doua HR-uri diferite si anume:-AT2079 ( simplu, fara alte terminatii ) echivalent cu HR2070-37622 echivalent cu HR7527Problema este " ori e alba, ori e neagra ".Stie cineva care din cele doua HR-uri se potriveste la acest sasiu? Repet, luni seara revin si cu alte detalii.Mai mult ca sigur as crede ca este echivalent cu HR7527. Doar nu este model chiar asa vechi.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• cristronic

1

• misuraelectronic

1

• radu ionel

1

Sasiu GR1-AX si traful este HR7527.

Dupa ce am postat mi-am dat seama ca si HR-urile astea au aparut intr-o anumita ordine ( HR 6XXX; HR7XXX; HR8XXX; etc. ). Era si logic sa fie HR7527 ca doar nu-i model de 60 de ani in urma sa fie HR2070. Dupa ce am postat mi-a picat fisa. :rade: Acum s-o luam pe cea dreapta, nu stiu de ce au trecut si a doua serie pe eticheta si ca dracu ca se potriveste si cu un HR?Multumesc mult domnule Cristronic si scuzati gandirea intarziata.
Link spre comentariu

Salut.Dle ROBEERT,este doar o mica eroare de interpretare sau de marcaj pe trafo linii,DAR conform catalog negru HR DIEMEN s.a(es)Barcelona-Spania; pagina 31/32,la rubrica AT2079(original ref. si HR MOD) sint specificate urmatoarele:AT2079-37622:AT2079/37622/41/51/52 echivalent HR7527 si deasemeni la pagina 127 37622 echivalent HR 7527.

Link spre comentariu

eroare de marcaj nu este , stimate domn ...nu greseste firma philips la questii din acestea marunte ....este o simpla eroare de interpretare... :da pe transformatoarele originale , pur si simplu nu exista loc fizic pe acea eticheta alba pentru a putea fi scris codul complet ....adica at2079 - 37622 pe o singura linie...!in consecinta de cauza , s-a ales solutia scrierii codului pe 2 linii , anume at2079 pe prima linie si , respectiv , 37622 pe a 2 a linie ...!

Link spre comentariu

sasiul GR1 AX a folosit numai hr 7527

Ok. Astazi l-am rezolvat. I-am montat un HR 7527 si s-a rezolvat problema. Ma dusese in deruta eticheta aia. :rade: Multumesc mult domnilor.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări