Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

despre telefon

Vizitator niorj

Postări Recomandate

Vizitator niorj

SE POATE STOCA INFORMATIA INTRE TELEFON SI PRIZA DE LA TELEFON?EXISTA VRE UN APARAT?ADICA MAI EXPLICIT......SE POATE MONTA CEVA PE CABLU DE TELEFON UNDE SE POATE FURA INFORMATIA? SCUZATI DA SUNT INCEPATOR........ :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iahim999

7

• The Stressmaker

1

• stefan_k

1

• cristian_draghiescu

1

Vizitator niorj

eu nu stiu chestile astea................dar dupa logica mea de ignorant in tema asta..................nu trece vocea prin fir si anumite date!!!corect sau gresesc??? :jytuiyu

Link spre comentariu

ce intelegi prin "sa furi informatia" ?! care informatie?sau ce intelegi prin "tot ce trece prin cablul de telefon" ?!De inregistrat, nu vei inregistra mai mult decat ceea ce poti inregistra cu un microfon. Ba, eventual, mai poti inregistra numarul apelant (sau apelat), asta daca intelegi ce e acolo. La cum pui problema in schimb, nu cred ca e cazul. Inafara de asta, nu mai e nici o "informatie" secreta sau altceva.Poate te bazezi pe faptul ca e "centrala digitala". Aiurea; din punctul de vedere al utilizatorului, semnalul la telefon (sau "intre telefon si priza" ca sa te citez ) tot analogic este.

Link spre comentariu
Vizitator niorj

da........atunci firu de la internet nu este acelas cu cel de la telefon????????????si nu toate datele cce folosesc firu de telefon sunt vocale.........repet sunt ignorant in tema intreb doar!!!

Link spre comentariu
Vizitator niorj

ok ........intrebarea este acel cablu pe unde trece internetu prin care treg date (aicea nu mai este vocal ...sunt date) se poate face in asa fel incat sa poti fura datele de pe acel cablu........... repet sunt ignorant in tema :jytuiyu

Link spre comentariu

Ceea ce vrei tu sa faci este irealizabil in conditii de amator din mai multe motive.Pe firul de telefon ai 2 benzi de frecventa distincte.Prima este alocata semnalului de voce si este de la 300 la 3300 Hz care este folosita de un telefon clasic.Link : http://en.wikipedia.org/wiki/Plain_old_ ... ne_service .A doua banda de frecventa incepe de pe la 15kHz si pana in jur de 2MHz si este folosita de ADSL/VDSL. Link : http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric ... riber_Line .Daca vrei sa inregistrezi vocea pe o asemenea linie atunci trebuie ca intre recorder si linie sa intercalezi un filtru pentru a nu bloca semnalul de date.Daca citesti despre ADSL si toate variantele constructive vei afla ca este o legatura punct la punct intre modemul ADSL si DSLAM-ul din centrala telefonica (este tot un modem ADSL dar are functiunile complementare celui al beneficiarului).Daca adaugi inca un modem ADSL pe o conexiune existenta ori se va bloca conexiunea complet ori va functiona numai cel autorizat.Solutii se gasesc (sniffere) dar nu sunt legale si nu se merita riscul.

Daca vrei internet cred ca ce mai buna varianta este sa discuti cu propietarul abonamentului si sa instalezi un modem ADSL/VDSL cu wireless sau din modemul existent tragi pana la tine un cablu UTP dintr-una din mufele LAN ale modemului.

Link spre comentariu

Daca vrei sa interceptezi voce (adica ce vorbeste vecina le telefon ) ,,, aplici varianta cu filtru de la "The Stressmaker" Daca vrei sa interceptezi date (adica cu cine vorbeste vecina pe mess),eh, aici e mai delicata problema .... oricum .. se poate dar nu se face pe fir ... ci undeva intr-un router... adica se face software ... dar aici deja intrii la hacking si nici asta nu ai voie sa il faci :bataie :aut: Si daca vecina in loc sa trimita text pe chat, isi pune castile si webcamu :jytuiyu atunci treci la "advance hacking" si asta e si mai complicat. Ca raspuns la intrebarea ta : Da se poate ... dar nu cred ca o sa gasesti pe forumul asta si cum se poate ... Oricum mult succes cu vecina .... Sica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări