Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LW-1503 sau hp15s sau hp15w

sergiu mihoc

Postări Recomandate

in sfarsit am facut cutiile de full range, mai trebuie decupata gaura la difuzor, problema ca difuzoarele inca nu le am luat ptr ca nu stiu ce sa aleg intre hp15w, hp15s sau lw1503 :nas: voie ce ati alege? le folosesc in combinatie cu comp34 si filtru dyfg20ma intereseaza sa aibe bass calumea dar si medii cat de cat, incat sa nu fie nevoie de sub

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

3

• Sharky

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Subscriu la parerea de mai sus . Dintr-o bucata de carne stricata poti gati o mancare , dar nu o vei putea manca ! Mai strange ceva bani , si achizitioneaza un difuzor de medii-inalte ( driver 1" ) de calitate , conteaza cam 65% din calitatea redarii , evident cu un filtru corespunzator ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate !

Link spre comentariu

oricare dintre ele il vei pune va suna prost. Filtrul si driverul strica totul.

atunci ce driver/filtru sa iau?as mai avea o varianta, hp15w+pht408+ filtru de la nexus
Link spre comentariu

as mai avea o varianta, hp15w+pht408+ filtru de la nexus

Ar fi frumos sa ai bani de un driver calumea de 1", gen pad52.Filtru sper ca il iei pe cel de 2 cai, nu doar cel pt tweeter si basul pe direct. Cu al doilea nu esti mai presus de prima varianta.
Link spre comentariu

as mai avea o varianta, hp15w+pht408+ filtru de la nexus

Ar fi frumos sa ai bani de un driver calumea de 1", gen pad52.Filtru sper ca il iei pe cel de 2 cai, nu doar cel pt tweeter si basul pe direct. Cu al doilea nu esti mai presus de prima varianta.
daca iau comp cu timpul cand voi avea bani cu siguranta vor fi inlocuite cu pad52 sau alt driver mai bun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări