Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Phoenix Gold XS2500

Vizitator LauX

Postări Recomandate

Vizitator LauX

S-au ars 6 tranzistori, 4 condensatori si 6 rezistente. Rezistentele s-au carbonizat si nu stiu ce valoare ar putea sa aibe, iar schema nu am de unde sa fac rost de ea, ma poate ajuta cineva in privinta asta? Are cineva un amplificator identic? eu am facut rost de niste poze dar nu pot indentifica culorile de pe piese...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

S-au ars 6 tranzistori, 4 condensatori si 6 rezistente. Rezistentele s-au carbonizat si nu stiu ce valoare ar putea sa aibe, iar schema nu am de unde sa fac rost de ea, ma poate ajuta cineva in privinta asta? Are cineva un amplificator identic? eu am facut rost de niste poze dar nu pot indentifica culorile de pe piese...

partea de comanda e cumva cu smd pe partea cealalta a placii? verifica si bufferul de curent din grilele mosfeturilor(2 bipolari un npn si un pnp pe fiecare ramura), se mai ard o data cu rez alea .
Link spre comentariu
Vizitator LauX

In loc de MOS FETurile alea am primit RFP50N06 (1J31AE) sper sa faca fata. Amplificatorul asta a fost cu siguranta alimentat invers ca nici macar sigurantele nu s-au ars.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări