Vizitator LauX Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 S-au ars 6 tranzistori, 4 condensatori si 6 rezistente. Rezistentele s-au carbonizat si nu stiu ce valoare ar putea sa aibe, iar schema nu am de unde sa fac rost de ea, ma poate ajuta cineva in privinta asta? Are cineva un amplificator identic? eu am facut rost de niste poze dar nu pot indentifica culorile de pe piese... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Alea sint rezistentele din portile de la mos-fet-urile din SMPS. Uzual au intre 10 si 22 ohm. Eu as recomanda 12 ohm. Iar ca tranzistori, ca sa nu mai ai probleme poti pune IRF3205 http://www.irf.com/product-info/datashe ... rf3205.pdf Verifica si etajele finale(semiconductoarele in mod special),pot fi tranzistori in scurtcircuit (mai mult ca sigur). Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 S-au ars 6 tranzistori, 4 condensatori si 6 rezistente. Rezistentele s-au carbonizat si nu stiu ce valoare ar putea sa aibe, iar schema nu am de unde sa fac rost de ea, ma poate ajuta cineva in privinta asta? Are cineva un amplificator identic? eu am facut rost de niste poze dar nu pot indentifica culorile de pe piese...partea de comanda e cumva cu smd pe partea cealalta a placii? verifica si bufferul de curent din grilele mosfeturilor(2 bipolari un npn si un pnp pe fiecare ramura), se mai ard o data cu rez alea . Link spre comentariu
Vizitator LauX Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 In loc de MOS FETurile alea am primit RFP50N06 (1J31AE) sper sa faca fata. Amplificatorul asta a fost cu siguranta alimentat invers ca nici macar sigurantele nu s-au ars. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Nu-as crede sa nu aiba dioda(e) antiprost... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum