Vizitator cfs Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Hello!Am o problema legata de sunetul in boxe, de la PC. Astazi am mutat sistemul audio ceva departe de PC, pentru asta am cumparat un cablu (a zis vanzatorul ca este ecranat - eu nu l-am crezut) de la hypermarket. Problema..... e usor de anticipat - in difuzoare se aude un zgomot enervant - nu conteaza daca sistemul este conectat la calculator sau nu.Sigur e de la cablu, daca il scot din ecuatie - zgomotul dispare. Zgomotul dispare de asemenea daca leg un cablu de la cablul audio la calorifer, insa vreau sa stau cu fire trase prin toata casa!Multumesc de raspunsuri.D Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 de la hypermarket Link spre comentariu
junior Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Si intrebarea , care e intrebarea ? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 subiect din seria: am o problema ! stiu rezolvarea dar ii intreb pe unii ca poate ei au o papusa voodo.@ cfs: la tine problema nu e una tehnica ci una chinezeasca. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 subiect din seria: am o problema ! stiu rezolvarea dar ii intreb pe unii ca poate ei au o papusa voodo.@ cfs: la tine problema nu e una tehnica ci una chinezeasca.Bine zis. Poate incearca sa puna calculatorul intr'o priza cu impamantare... Link spre comentariu
Vizitator cfs Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Ideea e ca ati putea raspunde la obiect, fara sa fiti rautaciosi.M-am prins ca acel cablu nu este ok, nefiind ecranat.Poate ma ajuta cineva cu o informatie - de unde cumpar unul OK? Ma descurc sa il confectionez singur, daca imi explicati de unde iau componente ok - link - (imi trebuie totusi un letcon) Deci? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Pai eu am raspuns la obiect. Ai priza cu impamantare la calculator? Eu cred ca nu, altfel nu disparea zgomotul cand trageai un fir la calorifer. Link spre comentariu
Vizitator cfs Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Priza de la calculator are impamantare. Sistemul audio e legat pe aceeasi linie de curent - insa stecherul sau este simplu, fara impamantare. :( Idei, ceva? Link spre comentariu
junior Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 "Zgomotul dispare de asemenea daca leg un cablu de la cablul audio la calorifer, insa vreau sa stau cu fire trase prin toata casa!" Pai asta inseamna ca priza in care este introdus PC-ul nu are impamantare . Ia atinge cu un creion de tensiune carcasa nevopsita a PC-ului (in timp ce acesta functioneaza ) .Se aprinde ? Daca da atunci se confirma afirmatia de mai sus . Link spre comentariu
Vizitator cfs Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Calculatorul are impamantare (am verificat si cu surubelnita, cum ai descris mai sus)Probabil e de la cablu...?! Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 am stricat eu un cablu de ala si e adevarat,nu are ecranaj,panarame,eu nu inteleg cum pot vinde asa cevasfatul meu? fa-ti singur un cablu,daca nu te descurci da un pm, te invat eusucces Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum