Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgomot de fundal enervant (PC-sistem audio)

Vizitator cfs

Postări Recomandate

Hello!Am o problema legata de sunetul in boxe, de la PC. Astazi am mutat sistemul audio ceva departe de PC, pentru asta am cumparat un cablu (a zis vanzatorul ca este ecranat - eu nu l-am crezut) de la hypermarket. Problema..... e usor de anticipat - in difuzoare se aude un zgomot enervant - nu conteaza daca sistemul este conectat la calculator sau nu.Sigur e de la cablu, daca il scot din ecuatie - zgomotul dispare. Zgomotul dispare de asemenea daca leg un cablu de la cablul audio la calorifer, insa vreau sa stau cu fire trase prin toata casa!Multumesc de raspunsuri.D

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

2

• Th3_uN1Qu3

2

• Stefan

1

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

subiect din seria: am o problema ! stiu rezolvarea dar ii intreb pe unii ca poate ei au o papusa voodo.@ cfs: la tine problema nu e una tehnica ci una chinezeasca.

Bine zis. Poate incearca sa puna calculatorul intr'o priza cu impamantare...
Link spre comentariu
Vizitator cfs

Ideea e ca ati putea raspunde la obiect, fara sa fiti rautaciosi.M-am prins ca acel cablu nu este ok, nefiind ecranat.Poate ma ajuta cineva cu o informatie - de unde cumpar unul OK? Ma descurc sa il confectionez singur, daca imi explicati de unde iau componente ok - link - (imi trebuie totusi un letcon) Deci?

Link spre comentariu

"Zgomotul dispare de asemenea daca leg un cablu de la cablul audio la calorifer, insa vreau sa stau cu fire trase prin toata casa!" Pai asta inseamna ca priza in care este introdus PC-ul nu are impamantare . Ia atinge cu un creion de tensiune carcasa nevopsita a PC-ului (in timp ce acesta functioneaza ) .Se aprinde ? Daca da atunci se confirma afirmatia de mai sus .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am stricat eu un cablu de ala si e adevarat,nu are ecranaj,panarame,eu nu inteleg cum pot vinde asa cevasfatul meu? fa-ti singur un cablu,daca nu te descurci da un pm, te invat eusucces

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări