altuser Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Va salut, am un tuner leadtek winfast200 xp deluxe, am instalat windows7. Pe saitul leadtek nu sunt drivere pentru varianta "deluxe", am incercat cu cele pentru "expert", nimic, am incercat cu cele pentru windows vista/deluxe-tot nimic, adica totul functioneaza ok, mai putin sunetul. Mai mentionez ca am mb asrock ConRoe1333-D667 R1.4, pe acelasi calculator am instalat si windows xp/sp3. totul merge ok, inclusiv sunetul pentru aplicatia winfast pvr2000; care-i cauza? exista vreo rezolvare? banuiesc ca producatorul leadtek daca nu a scos pana acum drivere si aplicatii pentru varianta "deluxe", nici nu o va face.... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Din cate tin eu minte tunerul ala are un cablu cu care se conecteaza la line in pe placa de sunet. Esti sigur ca sunt configurate jack'urile corect in Windows 7? Link spre comentariu
altuser Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Multumesc pentru raspuns; da, sunt sigur. Pe acelasi pc am instalate 2 sisteme de operare, XP si W7. Cand fac boot pe XP, am sunet in aplicatia Winfast PVR2 (a tunerului), numai cand intru pe W7 nu am sunet. La inceput am crezut ca e vorba de configurarea jackurilor (MB da si sunet HD, am 6 jackuri pentru sunet), dar am verificat si cred ca nu aici e problema. De exemplu, cu windows media player11 pot asculta muzica.L.E.Sorry, revin: a fost greseala mea, nu setasem corect sunetul pe W7, acum am schimbat din Default in Line in (pe line in imi vine sunetul de la tuner) si e ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum