Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipsa sunet pe w7 la tuner leadtek

altuser

Postări Recomandate

Va salut, am un tuner leadtek winfast200 xp deluxe, am instalat windows7. Pe saitul leadtek nu sunt drivere pentru varianta "deluxe", am incercat cu cele pentru "expert", nimic, am incercat cu cele pentru windows vista/deluxe-tot nimic, adica totul functioneaza ok, mai putin sunetul. Mai mentionez ca am mb asrock ConRoe1333-D667 R1.4, pe acelasi calculator am instalat si windows xp/sp3. totul merge ok, inclusiv sunetul pentru aplicatia winfast pvr2000; care-i cauza? exista vreo rezolvare? banuiesc ca producatorul leadtek daca nu a scos pana acum drivere si aplicatii pentru varianta "deluxe", nici nu o va face....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• altuser

2

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspuns; da, sunt sigur. Pe acelasi pc am instalate 2 sisteme de operare, XP si W7. Cand fac boot pe XP, am sunet in aplicatia Winfast PVR2 (a tunerului), numai cand intru pe W7 nu am sunet. La inceput am crezut ca e vorba de configurarea jackurilor (MB da si sunet HD, am 6 jackuri pentru sunet), dar am verificat si cred ca nu aici e problema. De exemplu, cu windows media player11 pot asculta muzica.L.E.Sorry, revin: a fost greseala mea, nu setasem corect sunetul pe W7, acum am schimbat din Default in Line in (pe line in imi vine sunetul de la tuner) si e ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări