Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema variator 0-24V /70A cc

ELGABY

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ELGABY

3

• em2006

2

• ala micu

1

Ti-ar mai trebui unul, ca sa poti face un montaj in punte semicomandata. De asemenea, un transformator de 1.7KW ca sa ai separare galvanica.Se poate face si cu un singur tiristor daca mai adaugi si o punte redresoare care sa suporte curentul motorului, va fi insa nevoie de un tiristor mai mare pt a lucra in siguranta.

Link spre comentariu

eu am un controler curtis reparat de mine si lucreaza cu mosi,de ce te cramponezi de ideea cu tiristorul?daca ai controler pwm cumparat din comert care este problema?cred ca te costa mai ieftin decat manufacturarea unuia pentru tiristori.daca ai neaparata nevoie iti dau gratis o placa de comanda de curtis (nu mai stiu modelul)si iti platesti taxele postale.la curtis ai 2 circuite comandate ,au factorul de umplere diferit .din data sheet intelegi mai bine despre ce e vorba.pa pa

Link spre comentariu

eu am un controler curtis reparat de mine si lucreaza cu mosi,de ce te cramponezi de ideea cu tiristorul?...

Sa nu o iei ca pe o ofensa, insa atunci cand cineva a ales o anumita solutie si vrea detalii la ea, trebuie sa respecti alegerea lui. Exista multe solutii tehnice la o aplicatie, dar cea aleasa este echivalenta cu o tema de proiect, de la care un om al tehnicii nu se abate decat la nivel de variante ale aceluiasi tip de solutie. Deci daca ai solutii la ceea ce intreaba ELGABI, punele aici. Daca nu ai, atunci lasa-l pe colegul em2006, care este specializat pe astfel de probleme. Nu de alta, dar problema poate interesa si pe altii - care vor solutii practice si nu divagatii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări