Vizitator juliannn Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 sal am o staie ruseasca nopta 75 y stereo am umbla la alimentare si am dezlipit firele ca miau trebuit condensatorii de filtraj si acuma mam hotarat sa o fac ca erau dusi finalii am legat alimentarea inapoi dar numai stiu daca am legato bine are un traf de 2x25v legat la 4 diode de 10 A si 2 condensatori inseriati de 10000 de uf pe 63v masa de la traf am legato la mijloc intre condensatori si minus de la diode la - la primu cond si +de la diode la + la celalt cond la cand masor la - si la + de la cond imi da 60v si daca masor de la - cond la masa care e legata intre cond imi da 36 vsi am montato si nu merge imi scoate un bazait puternic in difuzor si cand am montato mi-a pocnit un condensator din vumetru va rog puteti sa ma ajutati ca nustiu ce sai mai fac ma gandesc ca am legat rau alimentare ca amplificatoare nu cred ca merg la 60 de v si in amplificatoare vin 3 fire - masa care ar trebui sa fie 0 volti si + statia e compusa din 2 amplificat preamplificator vumetru si mai are o placuta in spate din care es plusurile de la difuzoare ca amplificatoare vin legate la placuta aia am si o schita dar nu prea o inteleg o pun jos aici poate ma poate ajuta cineva va rog Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Se pare ca ai alimentare diferentiala......si nu cred ca ai legat bine din cate am inteles eu. Minusul de la diode se leaga la minusul unui condensator si atat. Mai uita-te la o schema de redresare pentru alimentare diferentiala Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 asta e schema cu alimentare si amplificarea Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 da dar totusi ar trebui sami dea maxim 40 de volti de la - la + nu 60 mam mai uitat pe scheme si asa se leaga masa de la secundarele trafului in mijloc la condensatoare si - la - la cond si la celalat capat +de la punte trebuia cumva sa leg masa de la traf la minus si minusul de la punte intre condensatori da ma tem sa nu sar in sus condensatoriii aia ca mam speriat cand mia pocnit unu mic de la vumetru dapoi alea mari pls ajutatima Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Observam ca detii un amplificator defect , dar la limba romana ce note ai ? Cum ai reusit sa inveti sa folosesti calculatorul daca nici titlul subiectului nu l-ai scris corect ? Cati ani ai ? Iti urez succes si auditii placute dupa ce iti repari amplificatorul ! Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 am o tastatura care imi face figuri si nu m-am uitat sa vad daca a scris tot sorri Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Victor se referea la faptul că atunci cînd scrii, nu foloseşti semne de punctuaţie, nu ştim unde începe şi unde se termină o propoziţie, sau frază, asta are repercusiuni asupra clarităţii mesajului. Dacă vorbeşti precum scrii, înseamnă că nu respiri niciodată.P.S. Staţia rusească se cheamă ''Lorta''. Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 asa se chiama statia Амфитон 35У-202С http://www.rw6ase.narod.ru/a/amfiton/am ... u202s.html Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Tu nici nu stii ce ai!? In primele doua postari ai spus ca se cheama LORTA 75U 202S si acum arati poza amplificatorului AMFITON 35U 202S !sal am o staie ruseasca nopta 75 y stereo asa se chiama statia Амфитон 35У-202С Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 pai daca asa scrie pe ea nopta 75y 202c dar am gasit pe site si vad ca se chiama altfel ce vrei sai fac eu Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 ma termina statia asta chiar ma scoate din minti nustiu ce sa-i mai fac Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Refaci conexiunile in conformitate cu schema. Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 dar statiile acestea merg la 60 de v ca daca masor la u- la u+ imi da 60 v CARE DUC IN SIGURANTELE DE PE AMPLIF iar la u- gng 36v gnd u+ 36 v iar eu am legat amplificatorul direct la alimentare fara placuta aia din spate care e langa 220 de v si fara preamplificare am montat difuzorul , este o bobina la amplificator si de acolo am luat + la dif si - de la dif la masa de la gnd dintre condensatori mai avea un fir pentru vumetru la amplificator care vine un pic mai in spate tot langa bobina si inca unul care duce tot in placa aia din spate si + care am luat eu de la bobina pt difuzor intra tot in placuta aia ar trebui sa mearga si asa pe direct numai alimentarea si amplificatorul . Am uitat sa spun prima data am montat-o cu toate si mi-a pocnit un condensator de la vumetru eu ma gandesc ca poate am legat rau alimentare se poate lega masa de la primarele trafului la - la primu condensator si - de la punte sa-l mut intre condensatoare , si la finali am pus bd711 bd 712 care tin pana la 100 de volti, ajutama te rog daca poti http://www.rw6ase.narod.ru/a/amfiton/am ... u202s.html are acolo de downlodat si cartea tehnica da cine o intelege numai ca sunt cu un format djvu cui ii trebuie aveti aici si programu ajutatima si pe Link spre comentariu
Vizitator juliannn Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 nu e nimeni sa ma ajute :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Refaci conexiunile in conformitate cu schema.Apoi faci citeva masuratori (daca ai Vcc pe iesire, tensiune deschidere finali, etc), daca e totul corect deconectezi etajul final de restul amplificatorului si vezi daca se mai aude biziitul pe iesire. Dar ca sa faci toate astea, trebuie sa stii ce si cum sa faci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum