Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlaturare zgomot de fond

luciann

Postări Recomandate

Cant la chitara bass, si recent am luat un amplificator.

Problema este ca am un zgomot de fond foarte enervant, dar care este oarecum atenuat atunci cand ating corzile instrumentului.

Care ar putea fi cauzele?

Nu este instrumentul ecranat?

Poate fi din amplificator?

Am facut o inregistrare ca sa va dati seama mai bine, cand se aude mai incet practic eu pur si simplu ating corzile.

http://www.zshare.net/audio/75033976c13ec0b9/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

2

• miron1947

2

• remus68

1

• costyndj

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Puteti fi mai explicit putin ?

Calusul este piesa peste care trec corzile pe placa(opus cuielor de acordaj). aceasta are o bagheta metalica crestata peste care trec corzile, legati aceasta bagheta, cu un fir, la masa montajului din chitara.[attachment=0]_170_CHITARA ELECTRICA - CORT - KX CUSTOM-SBB.jpg[/attachment]
Link spre comentariu

este oarecum atenuat atunci cand ating corzile instrumentului

:nas:Corzile chitarei sint conectate la masa. De aceea se reduce brumul cind atinge corzile. Cablul de conexiune cu amplificatorul este de foarte proasta calitate. Evita sa stai cu chitara linga transformatorul amplificatorului sau linga lampi cu tuburi fluorescente. Zgomotul s-ar ameliora si daca amplificatorul ar fi conectat la impamintare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări