Vizitator mazy767 Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 si acum va stresez iar...am si eu o enigma...dak am un amplif cu doua esiri cum le montez in punte k sa folosesc un singur difuzor la amandoua canalele???le montez in punte adica...?...in paralel? Link spre comentariu
notchman Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 ce amplificator ai ? Link spre comentariu
Vizitator mazy767 Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass.... Link spre comentariu
notchman Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Pentru a nu repeta acelasi lucru de "n" la puterea "n" ori cauta pe forum ca s'a scris si parascris..... :wink: Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 vb cu ICEMAN ca are el o schema de defazor pt pus in punte orice amplif stereo ca sa nu mai modifici interioru amplifului :wink: Link spre comentariu
Vizitator mazy767 Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 mmm dap exact asta vream k am mai vb q cineva si mi-a zis cva de un defazor da nu am inteles eu exact...pai si cum dau de ''iceman''...da defazoru asta nu exista de cumparat k bag seama k nu e chiar asa de scump nu?........ Link spre comentariu
notchman Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Daca amp'ul cu pricina este deja cu iesirile bridge, si asta este deja o practica pentru amp'urile ce merg pe 12V , nu se mai poate pune in punte ...Dupa cuma am mai zis s'a scris si parascris pe forum ...Din partea mea : "END OF THE STORY" Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 http://www.icemansound.3x.ro/defazor.html Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass....pana la urma ce amplificator ai ??? daca e cu tda8560 .......... nu mai ai ce sa ii faci :roll: iti poti da seama daca un amplif poate fi pus in punte (BRIDGE) daca are iesirea din amplificator fata de masa - adica minusul difuzorului se leaga la masa si nu la o borna a circuitlui integrat sper ca intelegi ce vreau sa spun ........... :roll: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum