Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum adik in punte?

Vizitator mazy767

Postări Recomandate

Vizitator mazy767

si acum va stresez iar...am si eu o enigma...dak am un amplif cu doua esiri cum le montez in punte k sa folosesc un singur difuzor la amandoua canalele???le montez in punte adica...?...in paralel?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

3

• adi_0106

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator mazy767

2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass....

Link spre comentariu
Vizitator mazy767

mmm dap exact asta vream k am mai vb q cineva si mi-a zis cva de un defazor da nu am inteles eu exact...pai si cum dau de ''iceman''...da defazoru asta nu exista de cumparat k bag seama k nu e chiar asa de scump nu?........

Link spre comentariu

Daca amp'ul cu pricina este deja cu iesirile bridge, si asta este deja o practica pentru amp'urile ce merg pe 12V , nu se mai poate pune in punte ...Dupa cuma am mai zis s'a scris si parascris pe forum ...Din partea mea : "END OF THE STORY"

Link spre comentariu

2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass....

pana la urma ce amplificator ai ??? daca e cu tda8560 .......... nu mai ai ce sa ii faci :roll: iti poti da seama daca un amplif poate fi pus in punte (BRIDGE) daca are iesirea din amplificator fata de masa - adica minusul difuzorului se leaga la masa si nu la o borna a circuitlui integrat sper ca intelegi ce vreau sa spun ........... :roll:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări