Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena wifi directional 24 dbi

Vizitator test

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iahim999

7

• c_anicai

6

• LostCell

3

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

La Panasonic am fost si au mufe "N" da nu au "RP-SMA" (am vrut o adaptare de N la RP-SMA si nicaieri in Baia Mare nu am gasit) :cry: La GREEN IT nu am mers ca nu cunosc pe nimeni acolo :dans:

Link spre comentariu
Vizitator test

m-am apucat sami construiesc o antena biquad dupa schema respectiva .. ( antena de tip offset )

clik aici -> http://www.saunalahti.fi/elepal/Antenna4.gif

am folosit o parabolica ,am comandat un rahat de cablu care am dat pe 6 metri 200 ron,dar nam apucat sa o testez,deoarece nu am gasit ruter cu mufa RP-SMA (cred ca) o mufa mai mare (cablu e destul de gros,parca ar fi de tensiune de 380 :)) ,de accea nu eram hotarat ce sa fac, am zis ca o las balta cu construirea antenei,pt ca imi manca nervi, si am zis sa cumpar una standard,dar oricum cred cea mai buna metoda ramane cea inventiva :d .

Link spre comentariu

nu ştiu ce cablu ai luat tu aşa scump. poate e special pt emisie, eu am folosit cablu care arăta exact la fel ca cel pentru tv, numai ca avea in loc de liţă cămaşa exterioară folie de cupru, şi la izolatorul central din plastic spaţii cu aer. (cablu identic cu cel spre LNB)(erau zile când făceam câte 2 antene seara după o zi de muncă, la fel ca în poza ataşată în primele posturi, aveau şi alţii nevoie),Eu oricum nu am cheltuit nimic, doar timpul deoarece le făceam cu materialele recuperate de prin gunoaiele din UK.mufa se face simplu dacă ai imaginaţie din câteva bucăţele tabla cupru şi câteva manşoane plastic, dacă nu găsesc o poza cu mufa manufacturată să ataşez o să fac un desen zilele astea

Link spre comentariu
Vizitator test

am gasit, uite exact cablu asta e de aici : http://images.mondoplast.ro/Cablu-extensie-antena-low-loss-TP-Link-TL-ANT24EC6N_125_3.jpg Nu stiu daca am luat teapa cu el sau e bun, am vazut ca scrie tp link... :d sau aici e detaliat : http://www.mondoplast.ro/Cablu-extensie-antena-low-loss-TP-Link-TL-ANT24EC6N-pg_ft-3808

Faza e ca nush cum de acol e asa ieftin, io cu tot cu transport am platit deajuns...si cred ca am luat si tzapa :))

Sa-mi zici te rog frumos daca e bun si se poate conecta la ruter, in cutia cu cablu am gasit o brosura cu diferite modele de rutere wlan,iar conectori nu am gasit nici unde.E mama si tata pe cablu,dar partea care vine sa fac legatura in antena (un venea lnb-u) mufa aia nam gasit ,iar celalta parte de cablu am impresia ca vine adaptata la ruter daca are mufa compatibila, nu ? (scz da nu ma pricep exact,incerc sa-mi fac o idee)

Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic, ataşez un desen cu cateva detalii, dacă mă împuşca cineva şi tot nu dadeam 200lei pe câţiva metri de cablu.

e bine sa nu se foloseasca mufă pe antenă, pierderi suplimentare

o data am cumpărat o rola cu 30 metri si am dat 11sau12 lire la POWERTOLS parcă sau BQ nu mai reţin, în UK, şi aici revin cu info: la lungimea asta pierderile sunt imense, se folosesc 1,5 max 5 metri

Posted Image

nu cumpăraţi prostii de cablu cu tot felul de mufe de sute de lei, o mufă aurita ar fi de folos la legătura cu placa wireles dar se poate si fara

nu cred că mai trebuie alte informaţii, reuşita constă în lucru de calitate, dar dacă nu ai mâna formată nu ştiu ce să mai zic.

Link spre comentariu

e mult 6 metri la 2.4ghz,de 200lei luai antena+acces point+pigtail,solutie la cheie :101 eu stiu ca am dat pe H1000 8lei/m si conectori au fost iarasi 8 lei ,mufa ce sta pe biquad e conector n-mama de panou.Cu placi de retea wireless pt pc nu o sa scaoteti rezultate bune,ele sunt pt interior,sensibilitate mica,...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări