Vizitator Gusty Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Vreau si eu sa stiu daca am gasit pe net un potentiometru bobinat de 560 ohmi si pe cel vechi scrie 56, vreau sa stiu dak e acelasi lucru sa stiu dak il comand.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Nu cred ca sunt la fel,de obicei 56 inseamna 56 de ohmi (nu 560). Dar cel mai bine il masori Link spre comentariu
em2006 Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Te pot ajuta eu cu reostatul de excitatie original. Daca ti s-a defectat, probabil va fi nevoie sa reglezi corect si rezistentele de ajustaj, altfel se va arde si cel nou. Ce ai, CS350? Link spre comentariu
Vizitator ashantes Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Important esta sa reglezi curentul de excitatie din cele doua rezistente fixe , mai intai din cea cu fir mai gros apoi cea cu fir mai subtire care daca vei observa este legata impreuna cu reostatul . Nu se va arde dar plaja de reglaj fin o sa scada considerabil , Ar trebui ori sa-l inlocuiesti cu unul original ori sa-l innadesti pe cel vechi lucru pe care-l poti face daca nu e distrus de tot.Atunci vei fi in parametri. Atentie insa , daca s-a ars inseamna ca ori tensiunea de excitatie din partea de motor este prea mare (trebuie sa fie in jur de 50v la CS315), ori rezistenta cu infasurare groasa este reglata gresit si tensiunea cade pe reostat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum