mariobe Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 placa de baza FUJITSU SIEMENS D1561 procesor- intel celeron 2.60ghz0.99 gb of RAM (ddr1,nu stiu de ce arata numai atat ,eu am 2x512 mb in dual,difera firmele,kingmax,elixir)asta e rasnita mea,am gasit pe net un procesor Intel Celeron 347 3.06 Ghz Socket LGA775 FSB 512/533mhz,SL9KN Costa Ricasi m-am gandit sa-l achizitionez in ideea ca mai upgradez un pic pc-ulnu sunt expert in domeniu si nu stiu daca placa mea de baza suporta procesorul de mai susiar daca ar suporta procul acela s-ar simti vreo diferenta in functionare ?mersi Link spre comentariu
oachy Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 NU nu merge ce vrei tu, din cauza ca socketul de pe placa ta de baza este 478 si ce vrei tu sa pui este socket 775merge sa faci upgrade, dar cauta numai procesoare pe socket 478 care se potrivesc la tinebafta Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 s-a inteles,multumescse poate inchide topicul Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 478... Eu zic sa nu iti bati capul sa ii faci upgrade. Un Pentium 4 la 3GHz sau peste mai face ceva treaba... dar o sa te distrezi foarte tare incercand sa'l racesti. Ca idee, un Thermalright XP-120 cu ventilator de 120mm la 2000rpm abia reuseste sa tina un 3.6GHz sa nu intre in protectie termica (throttling), care la acel proc intra la numai 63 grade C si il face sa se miste ca o rasnita.Pentium 4 au fost cele mai ratate procesoare, mai bine strangi niste bani si iei cel mai ieftin Celeron pe LGA, tot face treaba mai buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum