sifor Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Va rog frumos, spuneti-mi si mie daca exista socluri pentru capsulele flatpack ? Am de programat citeva sute de PIC-uri 16F876 in capsula asta.Multumesc foarte mult Don Mario Link spre comentariu
Vizitator graphite Postat August 5, 2005 Partajează Postat August 5, 2005 Poti sa le programezi in circuit acest PIC, trebuie doar sa scoti pe un conector cu pinii RESET, RB6, RB7, VCC, GND Link spre comentariu
sifor Postat August 5, 2005 Autor Partajează Postat August 5, 2005 Da asta stiu si eu ! Problema este ca trebuie sa livrez citeva zeci,sute de chipuri in capsula asta, gata programate, pe care le v-a lipii, folosii in cu totul alta locatie. Problema clientului, si pe buna dreptate, e ca nu vrea sa vina la mine cu placile sa-i programez chipurile. Exista socluri pentru chipuri din astea, dar nu am gasit in RO.Don Mario Link spre comentariu
Vizitator graphite Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Poti sa faci comanda de la http://www.farnell.com sau "Comet Electronics SRL" in Romania. Oricum, nu va fi ieftin, aprx. 60 de Euro..... Link spre comentariu
sifor Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 Multumesc foarte mult pentru sugestie ! In sfirsit am gasit in RO ! 30$Don Mario Link spre comentariu
cniky Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 http://www.depenet.com/ro/programatoare.php?product=13 Link spre comentariu
sifor Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 cniky iti multumesc foarte mult pentru link ! preturile sunt bestiale !Don Mario Link spre comentariu
bobtech Postat August 9, 2005 Partajează Postat August 9, 2005 bestiale ?mi-e mi-au dat niste preturi la cateva adaptoare de QFP100 cu preturi intre200 si 400 $ fara TVA.Stiu ca nu e acelasi cu capsula pt PIC-ul tau, dar totusi e cam mare diferenta de la 30$ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum