godanlex Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Salut ! am si eo o nelamurire legata de de un subwofer, e vreo problema daca pun un subwofer de 8ohmi cu amplificare propie la casetofonul de la masina ..?? Si daca nu este nici o problema cum il leg la casetofon? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 nu e nici o poblema dar nu o sa se auda mai deloc Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Stiu ca ii scade puterea, din cauza asta ma gandeam sa il fac activ.. dar fara ampf nush cum il leg la casetofon si cum sa ii fac alimentarea.. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 pai iei o iesire de la casetofon, iei subwooferul pui +la+ si -la- Link spre comentariu
godanlex Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 hmm... pare prea simplu Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 mi-a scapat mie ceva cand am citit primult post al tau uite viewtopic.php?f=34&t=29207 aici explica cat se poate de detaliat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum