The Stressmaker Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Pare tentanta tehnologia prin simplitatea ei. In ciuda randamentului scazut, aceasta tehnologie mai are un avantaj : sub folie vegetatia continua sa creasca producand oxigen. Aceasta tehnologie ar fi aplicabila in special in zonele desertice unde vegetatia lipseste pentru a folosi si acest avantaj. Daca teoria incalzirii globale este adevarata este posibil ca si aceasta tehnologie sa fie antidotul. Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Sal !... nu stiu ce sa zic de randament daca nu " bagi nimic pe foc " sa dea energie.Energia este moca (de la soare ) in ambele cazuri. Necazul este ca o sa ai o ditai sera "" in desert Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 .. se pare ca am ramas singur pe aici :cry: Inchei prin a arata viitoarea sursa de energie pentru masina electrica a viitorului si nu numai ... poate nepotii nostri vor face si versiuni miniaturizate .. cine stie Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Hai sa mai invioram topicul.Sa mai discutam putin despre ultima aparitie BMW X6 Hibrid.Foarte economic,puternic si nepoluant.Poate fi folosit si varianta "electric drive" ca sa zic asa cu autonomia remarcabila de pana la 2,5 km .Nu este nici o gresala 2.5km asta da autonomie.O alta problema (a se citi minciuna)consum 8l motorul avand peste 450hp.Te doare capul de marchetingul astora. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Hai sa mai invioram topicul.Sa mai discutam putin despre ultima aparitie BMW X6 Hibrid.Foarte economic,puternic si nepoluant.O alta problema (a se citi minciuna)consum 8l motorul avand peste 450hp..florinellll ai cumva idee de vreun BMW care sa consume putzin , tota treaba sta in puterea banului , crezi tu ca daca dai drumul la aerul conditzionat , muzica la tare toate becurile aprinse ,si mai totzi consumatorii deschisi ,masina mai merge pe baterii ? (chiar si daca sta la semafor) eu nu cred , dar ma gandesc ca unul care stie sa calce pedala asa ushurel nu polueaza prea mult , da la un bmw e clasic zgomotul din tobe si de sub cauciucuri ,deci eco si nepoluant la 450hp nu se potriveste a fi . banuiesc ca mosotashul ala e si v8 sau v6 cu ceva turbine si intercooler , am avut ocazia sa privesc un motor de ford explorer folosit de o firma de paza din germania , masina a fost cumparata ulterior de un prieten , avea un motor de 4,5 litri ,v6 , benzina cu cutie automata ,drept sa zic se auzea motorul de la 500 metri cand se apropia da lua 20 de litri si o galeata :cry: Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Asa este consuma cu galeata.Un prieten are un Mercedes 600S de 6000 cm3 V12 care are un indicator de consum clasic (cu ac) cu scala pana la 25 la suta.Imi spunea ca atunci cand depaseste 230km/ora deja acul iese in afara scalei deci depaseste 25la suta.O chestie of topic.De cand s-a dublat impozitul la masini desi este om cu stare se gandeste sa scape de el.Va avea de platit dupa noua lege peste 7000de ron(70milioane) pe an!!!!!!! Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 sa-l faca autoutilitara (gluma) Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Am vazut zilele trecute prezentarea unui atomobil electric "minune"la care reancarcarea acumulatorilor in regim rapidse putea face in 20 minute (ziceau ei)si aveai autonomie 300km.Pe mine ma doare capul de minciunile astora .Pai de ce putere electrica este nevoie sa incarci acei acumulatori in timp asa de scurt? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 De un traznet... Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Trazniiar Dumnezeu de bagabonti :ras:Sa ma corectati daca am scris gresit Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Ai auzit de noii accu care-ti ard electromotoarele daca dau tot ce pot?Dar bateriile timpul de incarcare a accu 'clasici' de telefon,ce zici?Pe la 1910 era unul care sustinea sus si tare ca aparatele mai grele ca aerul nu pot zbura...istoria se repeta.S-au facut incercari si de incarcare cu ajutorul traznetului,dar e o problema...nu pre sti cand exact trazneste.Oricum,tehnologia e scumpa,accu pe litiu nu si-au spus ultimul cuvant. Link spre comentariu
yo9hmd Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Deja RAR ul a omologat acestui om OLTCIT-ul electric! http://www.youtube.com/watch?v=Mm1GT47L2xM Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 ATENTIE.Tot ce stiam despre automobilele electrice este dat peste cap.Intr-un sit arheologic datand din paleolitic s-au descoperit cateva automobile electrice.Va voi tine la curent cu desfasurarea evenimentelor Link spre comentariu
gcom61 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Da,... si vor scoate la iveala si ramasitele cpt kirck Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 O mica precizare: un traznet, la latitudinea noastra, reprezinta vreo 10KWh. Adica energia continuta in...0.6 litri de benzina! Traznetul "te tine" vreo 10km... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum