one Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 In general 40km de autonomie sunt suficienti intr-un orasel unde unul se duce la serviciu cu masina. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Am întâlnit detectoare cu ionizare acum 20 ani... şi ştiu că erau supuse unui regim foarte strict de inventariere şi control, Eu nu stiu sa fi avut regim deosebit, si am instalat destule. Cantitatea de americiu din ele e suficient de mica sa fie considerata nepericuloasa. Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Ce mai este nou pe mapamond in domeniu? Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Tesla Motors valoreaza pe bursa mai mult ca Ford: https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/04/tesla-charges-ahead-to-overtake-ford-in-market-value http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-21697775-tesla-ajuns-valoreze-mai-mult-decat-ford-bursa-suntem-fata-unui-moment-istoric.htm http://www.automarket.ro/stiri/tesla-anunta-vanzari-record-la-inceput-de-2017-peste-25000-de-unitati-in-76589.html Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 1, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Da,imi cumpar o tesla!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Imi pare rau...pt.voi(locuitorii din Bucuresti),in Cluj- Napoca,incepand de anul acesta vom avea...Autobuze FARA SOFER..!! Deja sa..''relaxat'' traficul auto prin creerea benzilor dedicate..! Eu,personal,ajung la serviciu in max.25-30 minute(in zilele de sarbatoare) schimband 2 mijloace de transport in COMUN !! Am uitat sa specific,avem si BENZI DEDICATE(Transportului..in comun!) Distanta de parcurs este de aprox.3 Km! Cu masina personala...aprox.45.minutecand ete traficul aglomerat,adica...ZILNIC ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Daca pt 3 km mai urci in masina personala, inseamna ca esti mai mult decat sedentar. Pe jos oricum faci mai putin de 45 min. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Daca pt 3 km mai urci in masina personala, inseamna ca esti mai mult decat sedentar. Pe jos oricum faci mai putin de 45 min. Cronometrat, la pas lejer faci punct 30 min. Link spre comentariu
puriu Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Presupun ca am o masina electrica. Vin seara acasa cu batereia aproape goala. Maine dimineata am nevoie de baterie plina pentru un drum mai lung. Din fericire am o statie de incarcare la doua strazi distanta si sunt numai doua masini inaintea mea. Daca las masina acolo si ma duc acasa sa mananc si sa ma culc, dimineata gasesc masina tot acolo si cu bateria tot goala. Daca dorm in masina, inghet de frig. Ce sa fac? Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 13, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) La 07.01.2020 la 13:10, puriu a spus: Presupun ca am o masina electrica. Vin seara acasa cu batereia aproape goala. Maine dimineata am nevoie de baterie plina pentru un drum mai lung. Din fericire am o statie de incarcare la doua strazi distanta si sunt numai doua masini inaintea mea. Daca las masina acolo si ma duc acasa sa mananc si sa ma culc, dimineata gasesc masina tot acolo si cu bateria tot goala. Daca dorm in masina, inghet de frig. Ce sa fac? Masina electrica este pentru CIUMEGI.............deci nu te incadrezi ,din pacate. Editat Ianuarie 13, 2020 de florinellll Link spre comentariu
vfp_marius Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 hihihi ciumegi dada, soo daca ai avea masina electrica si tot ce ai expus mai sus , ori stai la coada so incarci , asta in cel mai bun caz ca sigur peste cateva ore vei intra la rand la statie si termiide incarcat ondeva pe la 1 noaptea , iti iei cu tine apa si mancare dormi in masina , sau daca nu arunci prelungitorul pe geam si o incarci langa bloc , dimineata daca ai noroc e partial incarcata , daca stai la casa iti pui frumos bransament de putere priza speciala de incarcare si dormi linistit , asa cum spune si florin electrica e pentru ciumegi. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Hai ca la noi nu e chiar atat de complicat cu bransamentul trifazic. Multa lume il are deja instalat. Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Cat poti sa tragi din el fara sa cocosezi reteaua? Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 18 hours ago, maxente said: Hai ca la noi nu e chiar atat de complicat cu bransamentul trifazic. Multa lume il are deja instalat. Nu stiu daca incarcatorul care se livreaza din fabrica aferent masinii "stie" trifazat..... Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Daca este un incarcator de putere mica (sub 5kwh) atunci este monofazat dar daca este de putere mai mare sigur e trifazat. Si in alte tari se tine cont de gradul de incarcare pe o linie monofazata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum