Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 am niste boxe sony ssmf 450 h si i se tot ard difuzoarele de medii si inalte .au seriile : inalte sony 373c si medii sony 3h82v ; fiind arse nu am cum sa le masor . stie cineva , impedanta , gama frecvente ,putere , cu ce le-as putea schimba ? am gasit niste mesteri p net , care mi-ar vinde ei dif la pret triplu fata de site , magazin , de ex mivarom ,asa ca .... plsssss[attachment=1]DSC04442.JPG[/attachment][attachment=0]DSC04443.JPG[/attachment] Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 mi-ar vinde ei dif la pret triplu fata de site Daca vind difuzoare bune si nu pocnitori chinezesti, pretul nu e mare. Link spre comentariu
alex20alex Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Probabil le omori cu distorsiuni ca alta explicatie nu am!Difuzoarele sunt sigur de 8 ohmi, cat despre frecvente nu cred ca gasesti aceste specificati!Eu recomand sa mergi tot pe difuzoare originale pentru ca sunt calculare pentru acele boxe si filtre( in caz ca are ).Si sa dai sunet curat fara a depasi acei 75w( si asa este cam mult pentru acele incinte) !Bafta! Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 oricum, pocnitorile alea de boxe nu merita difuzoare de calitate - scuze daca jignesc orgoliul unor posesori dar asta e adevarul.Poti sa pui in locul lor orice difuzor - cat mai ieftin posibil ca sigur nu vor suna mai rau. Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 mi-ar vinde ei dif la pret triplu fata de site Daca vind difuzoare bune si nu pocnitori chinezesti, pretul nu e mare.dragule , pretul de care vorbesc este la acelasi difuzor . am avut noroc c-am dat de acel site , altfel ii dadeam 60 lei pe un difuzor care este la mivarom 24 . . ACELASI DIFUZOR .multmesc pentru raspunsuri , stiu ca boxele sunt pocnitori ., dar ... se aude chiar bine . tinanad cont ca difuzoarele arata ca desprinse dintr-o jucarie chinezeasca ;)) .buun . am gasit pe acelasi site doua tipuri de difuzoare tweeter visaton VS-DTW72/8ohm cu frecv de la 2 khz la 23 khz ,dar de 10 cm la 40 lei si DTF 25NEO de 6ohmi pana la 21khz de 5.7 cm la 24 lei , ambele cu racire bobina cu ferofluid (ce e ala , o fi bun la ceva ?) Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 multmesc pentru raspunsuriCu placere, dragule. Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 terminati cu "dragule" ca inca nu s-a legalizat treababanuiesc ca nu au nici un fel de filtre(eventual doar condesator)contacteaza-l pe dragon,a scris si el multe randuri despre boxele sonyla fel ca tine indragostit de firma asta la inceput,a realizat mai tarziu ca suntintradevar niste pocnitori Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Ce amplificator folosesti? Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Ce amplificator folosesti?SONY STR-DG 700 Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 OK . pan`la urma , nu stiu de cat un magazin cu difuzoare . in tg jiu , resursele sunt tare limitate . de unde sa iau , ce sa iau ? nu stiu daca din gama de frecvente reclamata de sony ramane jumatate adica in loc de 50.000hz sa fie macar 25.000 hz ,dar acum ,ca le am si nu le pot da , la fel cu tot ce am sony si stiu ca-s pocnitori ,ce sa fac sa tind si eu spre normal ? sunt dispus sa fac orice trebuie ,sa largesc gaurile ,sa pun difuzoare mai mari sa iau dif scumpe .filtre ,intradevar cate un condensator pe difuzor ...si alea spanzurate pe fir :cry: , nici decum puse pe veun circuit ,cevs Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 da , multumesc pt faza cu dragon82 ,am citit . edificator . ok , eu nu sunt pt modificare sau introducere de filtre , eu vreau doar sa pun niste difuzoare in locul celor care le am , pentru ca m-am saturat sa bobinez la ele . de auzit se aude foarte , foarte bine . Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Hai sa nu ne imbatam iar cu apa rece. Sony-urile alea nu au cum sa sune foarte bine asa cum zici tu.In primul rand banda de 50.000Hz iese din discutie, chiar si de 25.000Hz. Daca la frecvente inalte urca pana la 16.000 e foarte bine, iar la bas daca coboara la 50-60hz, iarasi e foarte bine.Dupa cum am mai spus poti sa pui orice difuzor vrei in locul celor de medii si de inalte ca sigur nu vor suna mai prost.Legat de filtre, lasa-le asa cum le-a facut Sony - adica condensatoarele alea pe fir. Construirea unor filtre calumea pe langa faptul ca e anevoiasa mai e si scumpa. Boxele alea nu valoreaza nici macar cat ar costa proiectarea si executarea unor filtre decente pe 3 cai.Sfatul meu: Cumpara ceva difuzoare ieftine care se potrivesc in gauri si gata.Daca vrei ceva mai bun, se poate face, dar din cate am inteles bugetul este de austeritate. In conditiile astea nu prea ai ce face. Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 dar de-astea ce zi ? Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 http://www.sono.ro/home-audio-pentru-ac ... -4537.html Link spre comentariu
Vizitator mariuszmeu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 intr-o boxa ,ce al puteri trebuie sa fie difuzoarele ? ex :70w bass ,20w medie , 10w inalta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum