Vizitator ionutzmcm Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Salut am si eu o problema care ma chinuie de vreo 2 saptamani.Am pus pe masina un amplificator+subwoofer ambele blaupunkt(pe amplificator scrie 800 W),totul e legat corect e in regula problema apare mai departe ca becurile mele din bord plus farurile fac ca in discoteca in primul rand scade lumina in intensitate nu ar fi asta cea mai mare problema,ideea e ca pe deasupra mai si clipesc pe ritm de muzica,am fost la electricieni am verificat incarcarea la alternator,am luat si baterie noua de 66A exact aceeasi problema,aveti vreun sfat pls?? Ms anticipat Link spre comentariu
gabiferaru Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Pune un buffer de 1 Farad (minimum). Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 daca nici cu cond de 1 farad nu scapi de discoteca de lumini, fie dai mai incet muzica, fie iti pui alternator mai potent. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 daca si cu acumulator nou de 66A/h ai aceste simptome,verifica cablul de masa(-) ce pleaca de la baterie la electromotor si caroserie si ambele borne,ai caderi de tensiune datorate contactelor imperfecte si poate chiar a traseelor de curent subdimensionate.eu am intalnit fenomenul la mai multe masini cu acumulatori si alternatoare mult mai potente si care ''erau facute de ras'' de un amplificator ce nu depasea 3-400w consum.solutia cu condensatorul de filtraj e buna dar eu a-s alege-o ultima.succes! Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Colegul "ari_pantera" are dreptate Pune un traseu sanatos pe alimentare cu cabluri groase, eu am de 0AWG si nu depaseste ampliful 500W RMS! Intradevar costa mult mai mult decat un condensator cablurile acelea, dar fac si minuni mai mari decat el. Ale mele au fosst 320 ron cablurile, de pe http://www.be-loud.ro (imi pare rau daca am facut reclama, doar incerc sa ajut omul ). Succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 0 AWG inseamna sectiune de 50mm^2. Iar la magazinele de instalatii electrice,nu depaseste 20 ron metrul . Si e garantat din cupru,fara aliaje.Asa-ti raman bani si de condensator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum