Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Foarte interesant desi nu e legat de tuburi ...

danzup

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

3

• danzup

2

• ratza

1

• carageae

1

Top autori în acest subiect

Cred ca sar fi "potrivit" si in cadrul acestui subiect "Faza, nul, pamantare, bucle de masa in amplificatoare" ,oricum expunerea din link este foarte utila("pt. cei care o pot "rumega").

Link spre comentariu

Foarte interesant materialul, si desi nu sunt adeptul informatiei transmise pe cale audio (audiobooks) recomand tuturor care vor sa mai invete cate ceva. Majoritatea lucrurilor spuse aici sunt de bun simt si bine argumentate. Ar fi bine de citit si de catre unii audiofili...

Chiar daca multe lucruri le stiam si eu, dar erau bazate pe experienta si mai putin pe o argumentatie stiintifica, trebuie sa recunosc ca povestea aia cu diferenta de capacitate data de culoarea diferita a izolatiilor rosu si negru "face toti banii"...adica merita sa ne facem propriile cabluri... :da

Link spre comentariu

Da, foarte interesant! Tin minte ca am mai spus pe aici pe forum acum ceva vreme aceeleasi lucruri despre conexiunile balansate... Puteti sa gasiti toate acele informatii prin articolele de pe siteul celor de la Jensen si de la Rane.

Link spre comentariu

Da, foarte interesant! Tin minte ca am mai spus pe aici pe forum acum ceva vreme aceeleasi lucruri despre conexiunile balansate... Puteti sa gasiti toate acele informatii prin articolele de pe siteul celor de la Jensen si de la Rane.

Si normal Whitlock e seful de la Jensen !
Link spre comentariu

De asemenea recomand si eu cartea lui Ralph Morrison "Grounding and Shielding: Circuits and Interference"(care este recomandata ca "further reading" la sfarsitul prezentarii video), am citit-o mai demult si pot sa spun ca este de departe una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit pe aceasta tema. Prezentarea este foarte simpla si intuitiva.Daca doriti pot sa o uploadez undeva....

Link spre comentariu

Multe din lucrurile expuse sunt relativ usor de concluzionat prin logica si fizica elementara.o parte dintre acestea, corespunzatoare acelei perioade le-am expus intr-un articol aparut in a 2-a jumatate a decadei '80. Au ramas si vor ramane valabile, fiind generate de legile fizice.

Link spre comentariu

Multe din lucrurile expuse sunt relativ usor de concluzionat prin logica si fizica elementara.o parte dintre acestea, corespunzatoare acelei perioade le-am expus intr-un articol aparut in a 2-a jumatate a decadei '80. Au ramas si vor ramane valabile, fiind generate de legile fizice.

Total de acord, toate notiunile prezentate sunt de baza, numai ca problema este ca sunt foarte des trecute cu vederea!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări