Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema incarcare acumulator

MATTRIXTHEFT

Postări Recomandate

Bunaaa...seara la toata lumea ... :jytuiyu Am o problema la care nu prea reusesc sa ma hotaresc singur cum sa o rezolv , si as avea nevoie de ajutorul vostru. Sincer as vrea sa o rezolv in cel mult doua zile. Orice lamurire , idee sau urare de ''las-o balta'' este binevenita ! Deci : am un prieten , mecanic auto , mai zilele trecute i-a venit o masinuta la reparat - din acelea care se conduc fara permis ! O jucarie de masina. Mi-a adus un releu incarcator pentru acumulator , ca fiind defect , nu mai incarca acumulatorul . Problema este ca , din ce am inteles de la el , nu are alternator propiuzis (deci banuiesc ca nu am excitatie) , am inteles ca ar fi vorba de un dinam acolo , are doar doua fire care ies din el. Daca imi cereti detalii , pot merge la fata locului sa vad minunea personal , deocamdata nu stiu mai mult. La auto nu prea stau bine , nu m-a interesat ... Ce montaj ar putea suplini oare chestia asta de releu , avand in vedere ca omul spune ca nu are de unde sa procure originalul ? Masinuta se cheama ceva de genul Stella Chatenet , iar releul arata cam asa :

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MATTRIXTHEFT

2

Top autori în acest subiect

:da Intre timp am rezolvat problema , desigur , dar imi cer scuze , nu am mai avut timp sa anunt asta pe topic . A trebuit sa concep o mica schema , simpla , promit ca o voi ''trece pe curat'' pentru a o posta aici. Poate se vor lovi si altii de problema aceasta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări