palcu ion Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 singurul inconvenient e ce nu merge pony-prog-ul cu el si trebuie sa ma folosesc de xp,stie cineva vreo solutie?de ceva vreme nu mai merge portul serial si am luat un adaptor serial-usb dar problema e ca acum imi apare acest mesajI2CBus Stop condition error (bad timing?) (-20)stie cineva ce inseamna?nu de alta dar nu mai pot folosi interfata ponyprog Link spre comentariu
Vizitator maria1205 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Eu am instalat win 7 pe un asus x55sv (2gb, core2duo de 2.2gh, nvidia m9500 gs de 512mb). Merge perfect, nu am probleme cu el. Doar ca am gasit foarte greu drivere. Am gasit pt Vista, dar unele nu erau ok. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 singurul inconvenient e ce nu merge pony-prog-ul cu el si trebuie sa ma folosesc de xp,stie cineva vreo solutie? de ceva vreme nu mai merge portul serial si am luat un adaptor serial-usb dar problema e ca acum imi apare acest mesaj I2CBus Stop condition error (bad timing?) (-20) stie cineva ce inseamna?nu de alta dar nu mai pot folosi interfata ponyprog credeti ca se poate rezolva in vreu-un fel?eu fac depanare tv nu hard/soft calculatoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum