MifTy Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 trial de 90 de zile, valabil până pe 31 decembrie a.c. alea 90 de zile se numără din moment ce l-aţi instalat. http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspx baftex, şi mai spuneţi şi voi cum s-a mişcat pe pc-ul vostru (nu uitaţi să daţi şi configuraţia!!!) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Eu il am de cateva luni pe laptop(amd x2 1.9 Ghz, 2gb ddr800, geforce 8600M GS) si pot sa spun ca se misca bine(mult mai bine ca vista) consuma mai putin ram(ca vista) si, parerea mea, se misca si mai repede decat XP, dar trebuie neaparat sa ai 2giga de ram altfel nici nu se merita sa il instalezi. Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 am win 7 ultimate de pe torrenti preactivat de , 6 luni nu am probleme cu el , updateuri la zi Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Eu tocmai l-am instalat si dupa restart trebuie sa-i introduc USER NAME.Problema este ca mouseul sta intr-un colt (cursorul, nu sobolanul) si nu se misca iar tastatura nu functioneaza absolut deloc, de parca ar fi scoasa. Ambele sunt pe PS2.Idei? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Se pare ca minunatul OS nu recunoaste PS/2-ul.Am reusit cu un adaptor 2xPS/2 - USB.Se pare ca merge foarte frumos desi am un proceser Athlon 2200+ si 1Gb RAM. Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 trial de 90 de zile, valabil până pe 31 decembrie a.c.alea 90 de zile se numără din moment ce l-aţi instalat.http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspxbaftex, şi mai spuneţi şi voi cum s-a mişcat pe pc-ul vostru (nu uitaţi să daţi şi configuraţia!!!)am un windows 7 home premium si ce sa zic merge cat de cat decent,am avut si windows xp sp2 da' nu mergea mai repede,cat despre cofiguratie:am un pc amd sempron 2.21 ghz, 1,5 gb ram,hdd de 160 + 40gb,un ati radeon de 128 mb/64 biti Link spre comentariu
Vizitator Slightly Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Procesor : Intel D 925 Dual Core 2.92 GHZPlaca baza : ECS 945PL-APlaca video : nVidia GeForce 9400 GT 512mb 128 bitHdd : maxtor 250 gbRam : 2048 MB DDR2 unul 533 celalalt 633Imi place Multi Tasking-ul , imi place sa fac mai multe lucruri deodata iar pentru mine viteza in asa ceva este cruciala. De pilda imi place sa dezarhivez in timp ce rulez un joc sau imi place sa dezarhivez sa am un film care ruleaza in gom player si in acelasi timp sa am si jocul deschis plus torrent etcAm instalat Windows 7 Ultimate 32 biti. Spatiul pe disc ocupat este in jur de 20-22 GB cu toate update-urile instalate si toate programele necesare : codecuri antivirus, drivere etc.Ca performanta Win 7 primeaza in privinta CTRL+ALT+DEL si End Task . Daca o aplicatie se blocheaza , o poti termina foarte rapid. Are aero ceea ce face ca interfata grafica sa fie cool , moderna etc . DAR :- la multi tasking deja se observa minusurile. Sa am configuratia prea slaba ? Posibil ! Daca joci warcraft 3 - Dota si dezarhivez ceva , jocul iti va merge in frame-uri . - Grafica in World of Warcraft este mai slaba daca esti pe Win 7 decat daca esti pe Win Xp . pe Win xp la mine grafica este mai mobila , mai reala , mai dinamica . Pe windows 7 nu ! Jocurile se misca mult mai bine pe windows xp .Acum am instalat Xp Service Pack 3 si nu regret alegerea facuta. Nu voi mai apela la Win 7 decat dupa 2012 si asta in cazul in care nu murim in Cataclism Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Procesor : Intel D 925 Dual Core 2.92 GHZPlaca baza : ECS 945PL-APlaca video : nVidia GeForce 9400 GT 512mb 128 bitHdd : maxtor 250 gbRam : 2048 MB DDR2 unul 533 celalalt 633Imi place Multi Tasking-ul , imi place sa fac mai multe lucruri deodata iar pentru mine viteza in asa ceva este cruciala. De pilda imi place sa dezarhivez in timp ce rulez un joc sau imi place sa dezarhivez sa am un film care ruleaza in gom player si in acelasi timp sa am si jocul deschis plus torrent etcAm instalat Windows 7 Ultimate 32 biti. Spatiul pe disc ocupat este in jur de 20-22 GB cu toate update-urile instalate si toate programele necesare : codecuri antivirus, drivere etc.Ca performanta Win 7 primeaza in privinta CTRL+ALT+DEL si End Task . Daca o aplicatie se blocheaza , o poti termina foarte rapid. Are aero ceea ce face ca interfata grafica sa fie cool , moderna etc . DAR :- la multi tasking deja se observa minusurile. Sa am configuratia prea slaba ? Posibil ! Daca joci warcraft 3 - Dota si dezarhivez ceva , jocul iti va merge in frame-uri . - Grafica in World of Warcraft este mai slaba daca esti pe Win 7 decat daca esti pe Win Xp . pe Win xp la mine grafica este mai mobila , mai reala , mai dinamica . Pe windows 7 nu ! Jocurile se misca mult mai bine pe windows xp .Acum am instalat Xp Service Pack 3 si nu regret alegerea facuta. Nu voi mai apela la Win 7 decat dupa 2012 si asta in cazul in care nu murim in Cataclism ia-ti o placa grafica mai performanta,egaleaza memoriile si daca hdd-ul este ide treci pe sata si ai sa vezi performante....cel mai slab sistem pe care am utilizat win7 enterprise a fost un p4 2 ghz 1 giga ram ddr1 si placa video integrata carea halea 128 mega din ram...se misca binisor,net superior xp-ului,asta din puncul de vedere al unui utilizator normal care uzeaza doar o aplicatie....personal il folosesc pe un celeron e3300 2x2,5ghz, 3giga ddr2 800,hdd maxtor sata 160 giga,video nvidia point of view geforce 8800 gtx,gigabyte ga-945gcm cu nota totala de 5,3(cea mai mica scoasa de hard disc care e sata 1) Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 amd 1.8G,1.5ram,hd 200, merge bine de vreo 8 luni,singurul inconvenient e ce nu merge pony-prog-ul cu el si trebuie sa ma folosesc de xp,stie cineva vreo solutie? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 click dreapta pe shortcut-ul programului-proprietati-compatibilitale si il faci compatibil cu xp sp2 Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 sau mai bine descarci xp virtual machine si practic ai xp sub 7 Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 sau mai bine descarci xp virtual machine si practic ai xp sub 7nu functioneaqza toate programele in masina virtuala , am patit-o de mai multe ori Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Ca sa nu deschid alt topic am o problema.Am un laptop Compaq procesor intel pentium dual core la 2.0Ghz si 3Gb de ram cu Windows7 premium.Problema este in audio.Nu recunoaste cand sunt cuplate castile.In playback devices imi da ca mufa dedicata casti rear panel.Doar ca e un laptop si are doar un singur audio panel.Nu gasesc o optiune de a schimba configuratia(sa setez castile si microfonul pe front panel).Drivere am incercat mai multe cu unele aveam doar speakers si atat nu misca nimic.Driverul actual este High Definition Audio Device ultima versiune(m-am saturat sa tot incerc si i-am dat update driver si l-a gasit pe asta).Problema este ca mai lucrez noaptea(deh sunt in concediu) si mai vreau sa ascult muzica.Vreo idee ceva ca deja m-a disperat.In XP nu aveam atatea probleme Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2010 s-ar putea să nu fie pachetul de drivere corect...bootează cu un linux live de care vrei tu, dă un lspci şi ia şirul ăla de identificare, şi vezi apoi pe net dacă corespunde 100% cu driverii luaţi.lapul meu, tot un compaq, dar presario, i se detectează placa de sunet, şi i se instelează driverii integraţi din win xp, dar e un model puţin diferit, şi se aude aiurea, şi apare tot aşa, cu facilităţi pe care nu le are.soluţia a fost întotdeauna dezinstalarea driverilor puşi de xp şi instalarea celor luaţi de pe situl compaq. Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Multam Mifty treaba e ca am incercat o gramada de drivere facusem scurta la mana de atata restart.Am incercat si cu cei integrati si cu altii care stiam de pe alte calculatoare ca merg si degeaba.Tot ce am reusit sa obtin a fost ca trebuia sa bag castile in rear panel.Doar ca trebuie sa-l montez mai intai o sa incerc cu driverele originale asta nu am incercat inca.mersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum