spyry Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Salutare meseriasi .Cu riscul ca o sa par demodat ,indrasnesc sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu schema unui amplificator fabricat in Romania ,este dupa cum scrie pe el AMPLIFICATOR stereo hi -fi.2x40w ELECTRONICA INDUSTRIALA ,are in final 4xSDT9207 ,problema este ca acest aparat a functionat numai pe un canal si doream sa-l repar,, dar intre timp fiul meu a binevoit si i-a taiat firele i-a scos etajele finale si partea de redresare pentru motivul ca dorea sa foloseasca carcasa pentru doua kituri din comert care au luat foc imediat ce le-a alimentat ,acum eu vreau sa o restaurez si totodata sa-i repar si canalul care nu functiona am sa atasez si o poza cu scula poate totusi mai are cineva schema la aceasta relicva .Multumesc anticipat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 doar finalul aici, dar stiu ca am toata schema Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Schema e identică cu A-350. Link spre comentariu
spyry Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Aproximativ identica pentru ca difera partea de redresare si numerotarea intrarilor si iesirilor din sursa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum