augustin Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 salutare..in primul rand as dorii daca poate cineva sami ofere un proiect complet..adica schema dar si cablajul unui amp cu Darlington ca final.2 tranzistori Darlington ca tranzistorii finali...Si as vrea cateva pareri dela voi ..ce sa aleg intre schema cu Darlington ca finali sau un fet200 ?? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Numai cu o pereche de trz Darlington nu scoţi mare putere, în funcţie de model ajungi la 100W/8 Ohmi. La amplifurile cu mai multe perechi de trz finali altfel stă treaba. Oricum nu vorbesc de trz moşi industriali, ci ori bipolari, ori moşi laterali. Alege de sus o schemă-două ca să avem ce discuta. Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 salut...nu stiu schema asta mi se pare buna..dar nu am gasit cablajul pt ea..doar amplasarea componentelordownload/file.php?id=21388&mode=view Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Ţi-am răspuns pe privat, însă dacă aici nu dai toate detaliile, vei primi răspunsuri contradictorii. Dacă mai sus nu-ţi place nimic, poate asta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum