FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Va salut! am si eu o rugaminte la dumneavoastra, are un vecin un tv-u HERMES dar nu mai are eticheta pe capacul tv-ului si vrea ca sa-i sumpere o telecomanda pt el,eu cred ca este vb de HERMES T400 sau HERMES T600. Va rog daca are cineva placerea sa-mi spuna ce telecomenzi se potivesc si HERMES T400 si la HERMES T600. Va multumesc foarte mult. Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 La Hermes T400 si Hermes T600 telecomanda este tasterul mecanic,asta deoarece televizorul este alb-negru.Cat priveste televizorul vecinului tau,exista trei variante:1.Telecomanda P909 ( televizorul are 39 sau 90 programe,pe bordul lui exista tasta SELECT functii,iar OSD -ul se poate recunoaste usor )2.Telecomanda de Beko,Nei RC51321,RC613311 cu clapeta ( televizorul poate avea 50 sau 100 programe ) pe panoul frontal nu exista decat tastele de P+/- si VOL+/-3.Telecomanda P560 ( clona este inscriptionata UKV101 ) pentru modelul care afiseaza 1000 programe Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Va multumesc foarte mult TV1. O sa-i dau vecinului meu o telecomanda p 909 ca sa faca proba daca merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum