catv Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Am aproape 30 de bucati noi noute iar intrebarea mea este daca a mai folosit cineva aceasta lampa in audio. Avand asa de multe ma gandeam sa le folosesc in locul clasicelor duble triode ecc cate 2 in loc de una bineinteles. Nu mai zic ca arata mult mai frumoase decat ecc-urile. Pe net nu am gasit mare lucru despre ele decat datasheetul dar nici o schema de folosire. http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14apr ... 77f2fe.zip Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Sint pentode de clasa superioara SQ, sa ai mare grija de ele si sa le folosesti doar pt amplificatoare deosebite. Am si eu doua ,verificate pe tester diferentele dintre ele sint incredibil de mici, dar ca sa le pui in valoare trebuie sa ai experienta... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 si eu am cam 300 de bucati E282F PHILIPS SQ ,este o pentoda cu caracteristici deosebite ,pina acum nu am avut timp sa probez aceasta lampa in audiomai am citeva sute de D3A Philips SQ ,din caracteristici este cam la fel cu E282Fdin ce am vorbit cu alti lampari ,se spune ca au fost folosite in centrale tefefonice,pentru ca lucreaza la tensiuni mici si au amplificare maredaca faci ceva cu ele sa ne tii la curent,eu sunt foarte curios ,nu am timp sa experimentez eu ceva cu ele Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 si eu am cam 300 de bucati E282F PHILIPS SQ ,este o pentoda cu caracteristici deosebite ,pina acum nu am avut timp sa probez aceasta lampa in audiomai am citeva sute de D3A Philips SQ ,din caracteristici este cam la fel cu E282Fdin ce am vorbit cu alti lampari ,se pune ca au fost folosite in centrale tefefonice,pentru ca lucreaza la tensiuni mici si au amplificare maredaca faci ceva cu ele sa ne tii la curent,eu sunt foarte curios ,nu am timp sa experimentez eu ceva cu ele[attachment=1]E282F.pdf[/attachment] Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 si eu am cam 300 de bucati E282F PHILIPS SQ ,este o pentoda cu caracteristici deosebite ,pina acum nu am avut timp sa probez aceasta lampa in audiomai am citeva sute de D3A Philips SQ ,din caracteristici este cam la fel cu E282Fdin ce am vorbit cu alti lampari ,se pune ca au fost folosite in centrale tefefonice,pentru ca lucreaza la tensiuni mici si au amplificare maredaca faci ceva cu ele sa ne tii la curent,eu sunt foarte curios ,nu am timp sa experimentez eu ceva cu eleViobio, ai D3A ? Pai stii d-le ca acestea sint supertuburi, sa nu imi spui ca nu ai stiut... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 si eu am cam 300 de bucati E282F PHILIPS SQ ,este o pentoda cu caracteristici deosebite ,pina acum nu am avut timp sa probez aceasta lampa in audiomai am citeva sute de D3A Philips SQ ,din caracteristici este cam la fel cu E282Fdin ce am vorbit cu alti lampari ,se pune ca au fost folosite in centrale tefefonice,pentru ca lucreaza la tensiuni mici si au amplificare maredaca faci ceva cu ele sa ne tii la curent,eu sunt foarte curios ,nu am timp sa experimentez eu ceva cu eleViobio, ai D3A ? Pai stii d-le ca acestea sint supertuburi, sa nu imi spui ca nu ai stiut...stiu! japonezii ataca 2A3 cu ele ,in amplificatoare de 20000$o mica parte din stocam pus si la vinzari (de doi ani ,nimeni nu este interesat) Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Impreuna cu DANZUP , doresc sa construiesc un SE cu GU50 , un plan mai vechi de al meu , si in care finala GU50 sa fie atacata cu D3A , sau echivalenta E282F ( o schema minimalista , ideal doar 2 etaje= 2 tuburi ) , si doresc sprijinul si indrumrea lui VALDERAMA , LAZAROIU , SEBI C , BLUE , DEPANATORUL , bineinteles MISA , VIOBIO si GABRIELE , de fapt orcarui coleg de forum care este dispus si poseda timpul si cunostiintele necesare . Va multumesc anticipat pentru efort , si sper sa se finalizeze cu rezultate cat mai bune , iar daca considerati ca sunt offtopic , va invit sa continuam la subiectul deschis de mine Metoda de calcul ampl SE cu GU50 , unde il am ca invitat permanent ( sper ) pe FERI.VISKI , si Domnia sa find interesat de constructia unui asemenea amplificator....Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum