Vizitator Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Pana la urma se poate calcula necesarul pentru un bec de 100w,dar in momentul de fata cand ni se baga praf in ochi cu tot felul de becuri "eco"nu stiu daca isi are rostul calculul.Scriu asta pentru ca, ce s-ar economisi cu tot felul de tehnologii avansate si alte bla bla bla-uri,sunt practic anulalte de experimentele in domeniul militar care nu au limita de buget.Un panou solar fotovoltaic inghite in procesul de fabricare o gramada de resurse,dar nimeni nu scoate acest aspect in evidenta(nu trebuie).Parerea mea ca energia asta "verde"da foarte bine pe hartie si atat. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 In Anglia este o centrala electrica care functioneaza numai de pe urma gainilor. Cu banii luati dupa oua si carnea gainilor, cumpara carbune si pacura pentru termocentrala? Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Cu gainat. Am vazut pe discovery sau pe national geografic acum 2 ani...daca si aia au ajuns sa minta... Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 de ce sa minta este chiar atat de imposibil? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum